Якщо тобі хочеться солоденького, але без цукру та почуття провини — тримай цей рецепт! Легкий, натуральний зефір на сирі та полуниці, з м'якою текстурою та бонусом для шкіри – колагеном з желатину.

Готується просто, швидко з'їдається.

Зефір, кадр з відео

Що знадобиться:

  • М'який сир - 250 г
  • Полуниця - 200 г (можна заморожену)
  • Желатин — 2 ст. л.
  • Вода - 50 мл для желатину + ще 50-100 мл для полуниці
  • Цукрозамінник - за смаком

Як готуємо:

  1. Полуничка на вогонь!
    Кидаємо ягоди в сотейник, додаємо воду та цукрозамінник. Варимо хвилин 5 (якщо заморожені ягоди — 10). Знімаємо з плити і даємо трохи охолонути.

  2. Желатин замочуємо.
    Змішуємо із 50 мл води, чекаємо 5 хвилин. Потім - у гарячу полуничну масу і добре розмішуємо до розчинення. Він там має зникнути, як ніндзя.

    Зефір, кадр з відео

    Популярні новини зараз

    Надя Дорофєєва показала, як Кацурін валяється в її ногах6 "Моє кохання"

    Чому малина чахне, а обприскування не допомагають: справжній ворог ховається глибше, ніж ви думаєте

    Як закохуються знаки Зодіаку: хто з головою, а хто – за розрахунком

    Злата Огнєвіч показала весілля з відомим співаком, Решетній привітав: "Вже не Холостячка"

    Показати ще
  3. Додаємо сир.
    Закидаємо в ту ж каструлю м'який сир і всю цю справу гарненько збиваємо блендером до повітряного стану.

  4. Фіналочка.
    Переливаємо в гарну форму (чи хоч у піалу), ставимо в холодильник на 5–8 годин. Ідеально на ніч! Потім просто розрізаємо як подобається.

Зефір, кадр з відео

Читайте також:

Гречка, яка звела з розуму курку: лінива вечеря за 30 хвилин в одній сковороді.

Забудьте про м'ясо, це краще нагетсів: рецепт кабачків у хрумкій паніровці із спокусливим соусом.

Легкий та апетитний рецепт: запечені гриби з сиром та сметаною, які змусять любити печериці.