Хочеш, щоб чоловік просив готувати цю страву "через день"? Тоді записуй: наша курочка "по-єврейськи" — не просто хазяйська гордість, а чи не єврейське кулінарне диво, яке з'їдається повністю без залишку.

  • Простий рецепт – мінімум зусиль, максимум смаку. В основі базові сільські продукти, а результат ресторанна насиченість.

  • Зірка тарілки — цибульний соус. Він не просто робить соковиту курку, а перетворює її на ароматну казку з карамельними нотками..

Курка по-єврейськи, кадр з відео

Інгредієнти (на 1,3 кг курки):

  • курка - 1,3 кг
  • приправа для курки – 1 ч.л.
  • сіль - ½ ч.л.
  • рослинна олія - ​​4 ст.л.
  • цибуля - 5 середніх головок
  • сода - ½ чайної ложки.
  • часник - 3 зубчики

Як готувати: просто та геніально

  1. Натріть курку сіллю, приправою і 2 ст.л. олії.

  2. Наріж цибулю, обсмаж з маслом, що залишилося до м'якості. Додай соду та видавлений часник – буде пишний карамельно-пряний соус.

    Популярні новини зараз

    Пенсія під загрозою: українських пенсіонерів за кордоном змушують "перевірятись", інакше грошей не буде

    Шари, які змінюють усі: куряча запіканка, в яку закохуються з першого шматочка, рецепт

    "Весілля буде": дружина Остапчука Катя Полтавська заговорила про дату та пожартувала про неминучі сварки

    До кінця червня - жодного дня спокою: що обов'язково зробити в саду, якщо хочете зібрати врожай, а не розчарування

    Показати ще

    Курка по-єврейськи, кадр з відео

  3. Відправ курку в цю ванну цибулю, накрий кришкою і туші 20 хвилин.

  4. Переверни шматки та туші ще 20 хвилин - до ідеального просочування.

Фініш: отримуєш найсолодшу, ароматну курку, повністю просочену цибульним соусом і буквально тане в роті. Ідеальна з картопляним пюре, м'ятним салатом чи будь-яким легким гарніром.

Читайте також:

Паста із зелені "Здоров'я": ідеальна заготівля петрушки та кропу на зиму, яку варто зробити вже зараз.

Шари, які змінюють усі: куряча запіканка, в яку закохуються з першого шматочка, рецепт.