Гриби очистіть і наріжте невеликими шматочками.
У сковороді розігрійте олію і на сильному вогні обсмажте гриби, помішуючи, хвилин 6-7.
Плавлений сир натріть на великій тертці та додайте до грибів. Туди ж додайте сметану, сушений базилік (можна замінити свіжим), сіль та чорний мелений перець.
Картопля очистіть, промийте і наріжте тонкими кружальцями.
Перекладіть картоплю в миску, посоліть і перемішайте.
Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.
Електрокари дорожчають: в Україні з 1 січня вводять 20% ПДВ на всі електромобілі
Пенсія відкладається: чому у 2026 році 60 років - уже не гарантія виходу на відпочинок
Володимир Зеленський пояснив, що чекає на російську мову та УПЦ МП в Україні: "Це єдине, що може об’єднати всіх"
"Рідкісна дичина": поляки знайшли унікальний пікап на базі "Волги" ГАЗ-21
Зверху на картопля з цибулею викладіть сирно-грибний соус.
Запікайте картоплю в розігрітій духовці під кришкою або фольгою протягом 25 хвилин. Потім зніміть кришку або фольгу - і в духовку ще на 10 хвилин за такої ж температури.
Картопля під сирно-грибним соусом, запечена в духовці, готова.
Подавайте картопля до столу у гарячому вигляді.
Читайте також:
Допоможе картопляна шкірка: як змусити квіти на підвіконні цвісти цілий рік
Якщо набридла звичайна картопля: рецепт картопляних гнізд із фаршем, сиром та овочами
Старовинний закарпатський рецепт: як приготувати картоплю з реберцями та шматочками гарбуза
