Всі туристи світу знають, що одного разу побувавши в Карпатах, кожен на все життя закохується в цей край самобутньої культури та традицій, колоритної гуцульської говірки та народних костюмів, і, звичайно ж, частування за давніми рецептами.
Інгредієнти:
- 300 г редьки;
 - 150 г сметани 15%;
 - 150 г твердого сиру;
 - 8 пір'я зеленої цибулі;
 - 50 г кропу (9-10 гілочок);
 - сіль та перець за смаком.
 
важливо!  
- Сметана потрібна середньої чи високої жирності, щоб не стікала з овочів;
 - Редиска має бути жорсткою, без порожнеч усередині – саме такою буде надзвичайно соковитим;
 - цей салат дуже швидко пускає сік, тому солити, перчити та заправляти його потрібно безпосередньо перед подачею на стіл.
 
Редиска і всю зелень потрібно помити, а потім викласти на паперовий рушник, щоб увібралася зайва волога. З редис необхідно зрізати хвостики і нарізаємо її тонкими кружальцями.
Далі потрібно порубати дрібно 8 пір'я зеленої цибулі та 9-10 гілочок кропу.
Нарізаємо 150 г твердого сиру кубиком із стороною 1см.
Усі інгредієнти змішуємо в мисці, солимо, перчимо і заправляємо 150 мл сметани 15%.
Салат потрібно подавати на стіл відразу після приготування.
Читайте також:
Захочеться облизати тарілку: рецепт курячого філе під шубою з сиру та овочів
        Популярні новини зараз
        
            
                
                    
        Показати ще
    
Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими
"Мене реально теліпало": військовий розповів, через що розлютився на Тараса Цимбалюка з шоу "Холостяк"
Полювання на вакцину: чому українці шукають щеплення від грипу, як дефіцитний товар
Чому городники масово саджають помідори в шкарпетки: божевільний лайфхак, який реально подвоює врожай
