Варені яйця у гірчичному соусі (Senfeier) – важлива частина класичної кухні Німеччини. Ця страва добре поєднується з відвареною картоплею, пюре або рисом — і це чудовий вибір для вегетаріанців.
Інгредієнти:
- цибуля 1 штука;
- вершкове масло|мастило| 2 ст. ложки;
- борошно пшеничне 3 ст. ложки;
- овочевий бульйон 200-250 мл;
- вершки 200-250 мл;
- дижонська гірчиця 1½ ст. ложки;
- сіль за смаком;
- варені яйця 5-6 штук;
- зелень за смаком
Цибулю потрібно нарізати дрібними шматочками.
У сковороді розігріваємо олію на середньому вогні і на ній цибулю потрібно злегка підрум'янити.
Посипаємо борошном і перемішуємо.
Далі потрібно повільно влити теплий бульйон із вершками, продовжуючи помішувати. Додайте|добавляйте| гірчицю з сіллю|соль| і ще раз розмішайте.
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Після закипання викладаємо в соус яйця, що розрізають на половинки. Готувати потрібно 1-2 хвилини.
За традицією яйця в гірчичному соусі завжди подають з відвареною картоплею без додавання олії.