Салати - це чудова можливість доповнити святковий стіл вишукуванням, та створити неймовірну феєрію смаку. Салат "Французька коханка" з курячим філе, сиром, апельсином та родзинками дозволить вашим гостям залишитися задоволеними та ситими.

Докладніше про те, як приготувати салат "Французька коханка" з курячим філе, сиром, апельсином та родзинками, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування салату "Французька коханка" з курячим філе, сиром, апельсином та родзинками нам знадобиться:

Спосіб приготування салату "Французька коханка" з курячим філе, сиром, апельсином та родзинками:

Філе необхідно запекти у фользі. Для цього необхідно помити та обсушити філе, натерти його сіллю та спеціями до смаку та загорнути у герметичну фольгу. Запікати потрібно в заздалегідь розігрітій духовці за температури 180 градусів протягом 25-30 хвилин.

Популярні новини зараз

Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Приготовлене філе куряче наріжте невеликими кубиками. Для салату необхідно приготувати моркву, яку слід помити та зварити на помірному вогні до готовності. Потім моркву потрібно остудити та натерти на великій тертці. Родзинки рекомендується розпарити в гарячій воді, потім обсушити рушником.

З овочів і фруктів також знадобиться цибуля, яку наріжте дрібними кубиками та залийте гарячою водою, додавши цукор, сіль і оцет. Волоські горіхи слід підсушити на сковороді для надання аромату, після чого порубайте ножем. Наріжте сир на дрібній тертці.

Щоб приготувати салат, необхідно викласти підготовлене куряче філе на дно салатника та полити майонезом. Потім викладіть цибулю, змішавши її з майонезом. Після цього додайте натерту моркву і поступово викладіть розпарені родзинки. Потім додайте натертий сир і знову полийте майонезом. Посипте подрібненими горіхами зверху і поставте салат в холодильник на 2-3 години, щоб він настоявся і просочився. Готовий салат буде відмінним вибором для сніданку або вечері, яка порадує не лише смакові рецептори, але й зміцнить здоров'я завдяки своєму багатому складу.

Читайте також:

Ви будете в захваті: розкішний рецепт картоплі, запеченої у кефірі із сиром

Розлітаються як насіння: робимо ситні оладки з вермішелі, сиру та сиру

Неможливо встояти: рецепт тушкованого м'яса із червоною квасолею. Робиться на сковорідці