Крабовий салат - улюблений салат мільйонів людей. А що якщо його оформити в "обгортку"? Наприклад, лаваш?

Докладніше про те, як приготувати крабовий салат у лаваші, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування крабового салату в лаваші нам знадобиться:

Спосіб приготування крабового салату в лаваші:

Для приготування цього смачного та легкого салату вам знадобиться відварити яйця, остудити їх та очистити від шкаралупи. Крабові палички ретельно позбавтеся обгорток, а огірок добре помийте.

Популярні новини зараз

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Перейдемо до процесу приготування. Наріжте огірок тонкою соломкою, крабові палички просто розділіть на половинки вздовж і поріжте тонко їх. Варені яйця наріжте на великій тертці.

Розкладіть на столі лаваш та змастіть його щедро майонезом. Розкладіть інгредієнти салату так, щоб кожен знайдений смак був максимально яскраво виражений. Якщо буде бажання, можна змінити порядок інгредієнтів на свій смак.

Максимально щільно поверніть лаваш у рулет, загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на 2-3 години, не забувши встановити потрібну температуру холодильника.

Через дві-три години звільніть рулет від плівки і гострим ножем наріжте його не дуже тонкі шматочки. Розкладіть на тарілці та прикрасьте зеленню.

Цей салат є ідеальним рішенням, якщо хочеться чогось легкого та смачного. Крім того, він легко готується і знаходить відгук у всіх цінителів смачної та здорової їжі. Смачного!

Читайте також:

Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота

Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь

Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували