Приготуємо справжні шедеври кулінарного мистецтва - "чебуреки" з капусти з курячим фаршем. Ця страва не тільки смачна, але й дуже гарна. Приготування його займає не так багато часу, але результат перевершує всі очікування.
Докладніше про те, як приготувати чебуреки з капустяного листя та курячого фаршу, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування чебуреків з капустяного листя та курячого фаршу нам знадобиться:
- Капуста білокачанна - 650 г
- або капустяне листя - 6 шт.
- Фарш курячий - 300 г
- Яйця - 4 шт.
- Цибуля ріпчаста - 170 г (1 шт.)
- Борошно - 60 г
- Сухарі панірувальні - 80 г
- Сушений орегано — 0,25 ч. ложка
- Базилік сушений - 0,25 ч. ложки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
- Олія (для смаження) - 60-75 мл
Спосіб приготування чебуреків з капустяного листя та курячого фаршу:
Почнемо із приготування капусти. Щільно розташуємо качан капусти в каструлі та залийте його водою, щоб не доходило до качан. Потім чекаємо, поки капустяне листя стане м'яким і можна буде зняти його, не пошкодивши. Зробимо надрізи навколо качан, щоб було легше зняти капустяне листя.
Наступний крок – приготування начинки для наших "чебуреків". Очищаємо цибулю і нарізаємо її на дрібні шматочки. Змішуємо цибулю, курячий фарш, яйце, орегано, базилік, сіль та мелений перець. Все добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Щоб виготовити кожен "чебурек", нам знадобиться капустяне листя. На половину кожного капустяного листа розподіляємо фарш і накриваємо другою половиною капустяного листка, трохи притискаючи, щоб закрити начинку. Потім обвалюємо "чебурек" у борошні, яєчній суміші та сухарях.
У сковороді розігріваємо рослинну олію і смажимо "чебуреки" з кожного боку по три хвилини до готовності фаршу та рум'яності паніровки. Перекладаємо на тарілку і готуємо наступні "чебуреки" з капустяного листя і фаршу, що залишилися.
Чебуреки з капусти з курячим фаршем - це не тільки дуже смачна і ситна страва, але й корисна. У капусті містяться вітаміни, клітковина та інші необхідні мікроелементи, а курячий фарш – білок, необхідний для м'язової маси.
Тому, якщо ви хочете приготувати щось смачне та незвичайне для ситного сніданку чи обіду, то "чебуреки" з капусти з курячим фаршем – це саме те, що вам потрібно! Смачного!
Читайте також:
Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота
Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь
Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували