Такі бутерброди стануть відмінним аналогом міні-піци, яка підійде як сніданок і закуски, а також для посиденьок з друзями за келихом пива.

Докладніше про те, як приготувати яєчні бутерброди із сиром, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування яєчних бутербродів із сиром нам знадобиться:

Яйця – 4 шт. Сир твердий – 50 г Хліб білий – 60 г (2 шматочки) Олія - ​​10-15 мл Зелень свіжа (для прикраси, за бажанням) – до смаку Сіль за смаком

Спосіб приготування яєчних бутербродів із сиром:

Щоб приготувати смачну та ситну страву з яєць, потрібно вміти не лише вчасно розбити їх у миску, але й додати всі необхідні інгредієнти, щоб дати страві неповторний смак. В даному випадку, після розбивання яєць та додавання щіпки солі, потрібно збити їх віночком до однорідності.

Далі, щоб додати нотку вишуканості, ми натираємо твердий сир на великій тертці. А потім у сковороді розігріваємо олію і викладаємо шматочки хліба. Його ми обсмажуватимемо на вогні трохи нижче середнього приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку, до підрум'янювання.

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Коли хліб підрум'яниться, на кожному клаптику потрібно розкласти натертий сир і приготувати яєчну суміш. Для цього збиті яйця потрібно вилити у сковороду між шматочками хліба. При цьому трохи піднімаємо хліб виделкою, щоб яєчна суміш потрапила під кожен шматочок.

Щоб досягти ідеального результату, потрібно накрити сковороду кришкою і готувати страву на маленькому вогні близько 5 хвилин до повного схоплювання яєчної маси. За бажання, можна посипати блюдо свіжою зеленню, щоб додати йому особливі нотки аромату та смаку. Таким чином, вийде смачна, ситна та красиво оформлена страва з яєць, яка порадує вас і ваших близьких.

Читайте також:

Захочеться готувати що вихідних: рецепт крабового салату в лаваші. Це щось

Ідеально під картоплю: рецепт рубаних курячих котлет у томатно-сметанному соусі

Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь