Настав час літніх пікніків та застіль на свіжому повітрі. А значить багатьом господаркам потрібні нові рецепти, щоб приємно здивувати друзів та родину. А як щодо страви за рецептом салату з молодої капусти, рибних консервів та яєць? Зовсім нетипово для літа, але дуже смачно.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом салату з молодої капусти, рибних консервів та яєць читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом салату з молодої капусти, рибних консервів та яєць, нам знадобиться:
Капуста білокачанна – 300 г Бички в томаті – 150 г Яйця – 2 шт. Горошок зелений консервований – 80 г Майонез – 50 г Цибуля зелена – 3 пера (15 г) Петрушка свіжа – 3 гілочки (10 г) Сіль (за потреби) – 1/2 ч. ложки Перець чорний мелений – 1/4 ч. ложкиСпосіб приготування страви за рецептом салату з молодої капусти, рибних консервів та яєць:
1. Яйця відварюємо на невеликому вогні круто (8 хвилин після закипання води). Охолоджуємо яйця у холодній воді. Варені жовтки, які залишаються кремового кольору, мають більш ніжний смак і текстуру.
2. Капусту нарізаємо тонкими смужками, трохи присолюємо і мені руками. Якщо нарізати капусту тонкими смужками, то вона стане м'якшою та соковитішою.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
3. Петрушку та зелену цибулю дрібно нарізаємо. Щоб отримати більш рівномірне нарізання зелені, можна скласти листя в рулон і нарізати їх, тримаючи їх пальцями.
4. Охолоджені варені яйця очищаємо від шкаралупи та нарізаємо середніми кубиками. Добре охолоджені яйця легко очистити від шкаралупи. Вони також краще триматиму форму при нарізці на кубики.
5. У салатник відправляємо капусту, яйця, зелений горошок без рідини, зелень та консервовану рибу. Консервована риба може бути ніжною та тендітною, тому її використовують у начинках та салатах. Рідина з консерви краще злити, щоб запобігти розведенню соусу.
6. Заправляємо салат майонезом. Майонез можна зробити вдома або купити готовий у магазині. Найкраще додавати майонез до салату ложкою поступово, щоб не переборщити з кількістю.
7. Додаємо чорний мелений перець та при необхідності сіль, враховуючи солоність консервованих бичків. Чорний перець зміцнює імунітет, а також додає пікантності та аромату в салат.
8. Перемішуємо салат. Добре перемішуємо салат, щоб соус рівномірно покривав усі інгредієнти.
9. Викладаємо салат у тарілку або салатник і подаємо до столу. Гарне оформлення страви підвищує його апетитність та приємність для зору.
Салат із консервованою рибою є чудовим вибором для обіду, вечері або на святковий стіл. Він легко приготувати і має яскравий смак та приємний аромат.