Якщо ви любите кулінарію, то вам обов'язково потрібно спробувати приготувати страву за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом. Це смачна та ситна страва з української кухні, яка не залишить байдужими нікого з ваших близьких чи гостей.
Докладніше про те, як приготувати страву за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом, читайте у нашому матеріалі.
Для того, щоб приготувати страву за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом, нам знадобиться:
Для тесту: Борошно - 1,5-2 склянки Вода тепла (30-35 град.) - 100-120 мл Яйця – 1 шт. Для начинки: Квасоля – 100 г сухий Гриби сухі – 40 г сіль Перець чорний мелений Олія вершкове – 2 ст. ложки Цибуля ріпчаста - 0,5 шт. Для заправки: Сало – 40 г Цибуля – 0,5 шт.Спосіб приготування страви за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом:
1. Для початку приготування гуцульських вареників необхідно підготувати квасолю. Квасолю відваріть, злийте відвар, трохи посоліть і поперчіть, а потім подрібніть в блендері або м'ясорубці. Залишіть квасолю осторонь.
2. Промийте сушені гриби і відваріть протягом 10 хвилин. Дрібно поріжте гриби і обсмажте їх разом із подрібненою цибулею на олії.
Встигніть за 7 днів: кому терміново потрібно у ТЦК, щоб не отримати штраф до 25 500 гривень
Що робити на дачі з 14 по 20 квітня: місячний календар городника нагадує
Настя Каменських натякнула на особисту драму: "Він розбив мені серце"
Отримання 13 пенсії: хто з українців має на це право і як отримати
3. Перемішайте гриби з квасолею і додайте на смак сіль і перець.
4. З борошна, води та яйця замісіть тісто, щоб воно не липло до рук. Розкотіть його тонко і виріжте кружечки склянкою.
5. На кожен кружечок ваших майбутніх гуцульських вареників покладіть трохи начинки та заліпіть вареник.
6. Підсоліть киплячу воду та варіть гуцульські вареники на слабкому вогні 7-10 хвилин. Вийміть гуцульські вареники шумівкою на тарілку.
7. Дрібно наріжте сало і обсмажте його до отримання шкварок. Додайте рум'яну цибулю.
8. Заправьте гуцульские вареники салом и луком.
Гуцульські вареники з квасолею за старовинним рецептом справжніх гуцульських вареників із секретом готові, їх можна прикрасити зеленню та подати на стіл. Смачного!
Читайте також:
Такі так, це насолода: єврейський рецепт картопляного пирога зі смаженою цибулею
Будете клацати як насіння: рецепт крабових паличок, обсмажених у яйці та сухарях
Ситно та з сюрпризом: рецепт пишних млинців з начинкою із сиру та ковбаси