Поживний курячий суп з лимоном і перчиком допоможе вийти з тривалого запою, вивести з організму зайві алкалоїди та токсини. Варто врахувати, що життєдайний курячий суп з лимоном і перчиком не просто бадьорить, але і дуже смачний.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом цілющого курячого супу з лимоном та перчиком, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом цілющого курячого супу з лимоном та перчиком нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за рецептом цілющого курячого супу з лимоном та перчиком:

1. Візьміть охолоджену курку і добре промийте під проточною водою. Бажано використовувати крильця, ніжки або стегенця, так як вони додадуть живлющому курячому супу з лимоном і перчиком велику насиченість. Залишіть курку осторонь, вона знадобиться пізніше.

Популярні новини зараз

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Таку смакоту точно вигадали боги: рецепт картоплі, запеченої з куркою, маринованою в кефірі

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

2. Візьміть лимон і акуратно вийміть цедру, використовуючи тертку. Решту лимона залиште осторонь, знадобиться для приготування.

3. Вимийте всі овочі та зелень, розріжте цибулю на 4 частини. Покладіть зелень, цибулю, селеру, перець чилі та цедру лимона в каструлю, а потім додайте курку і залийте все водою.

4. Поставте каструлю на плиту і доведіть до кипіння, варіть на середньому вогні протягом 1 години, поки курка не повністю звариться. Знімайте піну, що утворилася, при необхідності.

5. Коли курка буде готова, витягніть її з каструлі, а бульйон процідіть через марлю або чистий кухонний рушник, щоб цілющий курячий суп з лимоном і перчиком став чистим і прозорим. Ви не будете використовувати овочі та зелень, які були з вами.

6. Поставте бульйон на вогонь і додайте оливкову олію, а також чорний мелений перець, солі до смаку.

7. У ту ж каструлю, де варилася курка, розваріть рис. Ріжемо курку на шматочки або протираємо руками.

8. Додайте курку в бульйон і розварюйте разом із рисом протягом 10-15 хвилин.

9. Вижміть сік з лимона і додаємо його в каструлю з життєдайним курячим супом з лимоном і перчиком в кінці варіння для отримання лимонного аромату, попередньо, перевіривши на смак життєдайний курячий суп з лимоном і перчиком.

10. Нарубайте листя м'яти й додайте в цілющий курячий суп з лимоном і перчиком, ретельно перемішайте.

11. Подавайте цілющий курячий суп з лимоном і перчиком у гарячому вигляді, переливши його в тарілки. Посипте зверху нарізаною зеленню і прикрасьте часточками лимона – ваш суп готовий до вживання.

Приємної насолоди життєдайним курячим супом з лимоном та перчиком! Якщо ви бажаєте здивувати своїх гостей, подавайте до цілющого курячого супу з лимоном і перчиком смажені або підрум'янені грінки з часником.

Читайте також:

Захочеться з'їсти три порції: рецепт бездріжджового пирога на сметані

От аромата можно закачаться: рецепт сала, варенного в соевом соусе

Ох, як це дражнить: рецепт рулетів з омлету, крабових паличок та м'якого сиру