Продукти Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт. Яйця – 2 шт. Мука - 1 ст. л. Сода – 0,5 ч. л. Оцет яблучний чи лимонний сік - 0,5 ч. л. Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - ​​для смаження

Цибулю почистити і дрібно нарізати. Посолити трохи та залишити на 10-15 хвилин.

Цибуля обм'якне і стане прозорою.

У миску розбити 2 яйця, додати щіпку солі та розбовтати.

Додати борошно, змішане з содою. Соду попередньо погасити оцтом чи лимонним соком.

Всипати нарізану цибулю.

Добре перемішати, посолити і поперчити до смаку.

Розігріти сковороду з олією. Ложкою викласти оладки цибулі на сковороду.

Популярні новини зараз

"Я себе дуже накрутив": Тарас Цимбалюк відверто розповів про проблеми з серцем перед стартом "Холостяка"

Alyona Alyona відмовилась від дуету з Parfeniuk: що сталося за лаштунками київського концерту

Літо-2025 в Україні: спека, посуха та наслідок глобального потепління, до якої погоди готуватимуться всім нам

Рішення прийнято: тарифи на електроенергію та газ з 1 травня

Показати ще

Смажити оладки на невеликому вогні до золотистого кольору. Вогонь при смаженні лукашників не повинен бути сильним, так як цибуля повинна прожаритися і стати м'якою і ніжною.

Оладки подавати на стіл із зеленню, сметаною або іншим соусом.

Читайте також:

Ніжніше не буває: рецепт турецького салату з одним "хлібним" секретом

Чарівна насолода: рецепт картоплі спіральками, запеченої з ковбасою

Дуже швидко та апетитно: рецепт рибного пирога на кефірі, що робиться на сковорідці