Продукти Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт. Яйця – 2 шт. Мука - 1 ст. л. Сода – 0,5 ч. л. Оцет яблучний чи лимонний сік - 0,5 ч. л. Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - ​​для смаження

Цибулю почистити і дрібно нарізати. Посолити трохи та залишити на 10-15 хвилин.

Цибуля обм'якне і стане прозорою.

У миску розбити 2 яйця, додати щіпку солі та розбовтати.

Додати борошно, змішане з содою. Соду попередньо погасити оцтом чи лимонним соком.

Всипати нарізану цибулю.

Добре перемішати, посолити і поперчити до смаку.

Розігріти сковороду з олією. Ложкою викласти оладки цибулі на сковороду.

Популярні новини зараз

TikTok довів до суду: в Одесі жінку засудили за відео про мобілізацію, як звичайні пости стали доказами у кримінальній справі

Ягідний пиріг із сирною заливкою: затишний смак листопада, який розтопить будь-яку нудьгу, рецепт

Українців змусять міняти паспорти: інакше за кордон не виїхати

Цвіте, але не плодоносить: чому старі яблуні обманюють садівників та як повернути їм урожай

Показати ще

Смажити оладки на невеликому вогні до золотистого кольору. Вогонь при смаженні лукашників не повинен бути сильним, так як цибуля повинна прожаритися і стати м'якою і ніжною.

Оладки подавати на стіл із зеленню, сметаною або іншим соусом.

Читайте також:

Ніжніше не буває: рецепт турецького салату з одним "хлібним" секретом

Чарівна насолода: рецепт картоплі спіральками, запеченої з ковбасою

Дуже швидко та апетитно: рецепт рибного пирога на кефірі, що робиться на сковорідці