Продукти Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт. Яйця – 2 шт. Мука - 1 ст. л. Сода – 0,5 ч. л. Оцет яблучний чи лимонний сік - 0,5 ч. л. Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - ​​для смаження

Цибулю почистити і дрібно нарізати. Посолити трохи та залишити на 10-15 хвилин.

Цибуля обм'якне і стане прозорою.

У миску розбити 2 яйця, додати щіпку солі та розбовтати.

Додати борошно, змішане з содою. Соду попередньо погасити оцтом чи лимонним соком.

Всипати нарізану цибулю.

Добре перемішати, посолити і поперчити до смаку.

Розігріти сковороду з олією. Ложкою викласти оладки цибулі на сковороду.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій під загрозою: кого залишать без надбавок

8 тисяч чоловіків вже відраховано: Міносвіти "чистить" університети віж ухилянтів

Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть

Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові

Показати ще

Смажити оладки на невеликому вогні до золотистого кольору. Вогонь при смаженні лукашників не повинен бути сильним, так як цибуля повинна прожаритися і стати м'якою і ніжною.

Оладки подавати на стіл із зеленню, сметаною або іншим соусом.

Читайте також:

Ніжніше не буває: рецепт турецького салату з одним "хлібним" секретом

Чарівна насолода: рецепт картоплі спіральками, запеченої з ковбасою

Дуже швидко та апетитно: рецепт рибного пирога на кефірі, що робиться на сковорідці