Цибулю почистити і дрібно нарізати. Посолити трохи та залишити на 10-15 хвилин.
Цибуля обм'якне і стане прозорою.
У миску розбити 2 яйця, додати щіпку солі та розбовтати.
Додати борошно, змішане з содою. Соду попередньо погасити оцтом чи лимонним соком.
Добре перемішати, посолити і поперчити до смаку.
Розігріти сковороду з олією. Ложкою викласти оладки цибулі на сковороду.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Смажити оладки на невеликому вогні до золотистого кольору. Вогонь при смаженні лукашників не повинен бути сильним, так як цибуля повинна прожаритися і стати м'якою і ніжною.
Оладки подавати на стіл із зеленню, сметаною або іншим соусом.
Читайте також:
Ніжніше не буває: рецепт турецького салату з одним "хлібним" секретом
Чарівна насолода: рецепт картоплі спіральками, запеченої з ковбасою
Дуже швидко та апетитно: рецепт рибного пирога на кефірі, що робиться на сковорідці