Якщо у вас не вистачає часу на приготування сніданку, ми поділимося з вами простим рецептом омлету по-грузинськи.
До речі, саме такий простий рецепт омлету використовують у багатьох кухнях ресторанів.
Що ж нам знадобиться для приготування омлету по-грузинськи:
4 яйця
100 г м'якого сиру (наприклад, сулугуні)
2 столові ложки молока
"Бусифікація" виходить на новий рівень: ТЦК ігнорують відстрочки від мобілізації
Відома телеведуча, але сумки носить по 20 років: Катя Осадча похвалилась раритетом
Фінальний акорд: як поливати томати у серпні без помилок
"Вона змінила мою долю": Іво Бобул розповів, як Софія Ротару на пару з Кобзоном втрутилась в його життя
1 цибулина, дрібно нарізана
1 зелений перець (за бажанням), дрібно нарізаний
2 столові ложки вершкового масла або олії
Сіль та перець за смаком
Як приготувати омлет по-грузинськи:
У великій мисці збийте яйця з молоком. Додайте|добавляйте| сіль|соль| і перець за смаком і перемішайте.
Розтопіть олію на сковороді на середньому вогні. Додайте нарізану цибулю і смажте її, поки не стане м'якою та прозорою.
Додайте|добавляйте| нарізаний зелений перець (якщо використовуєте) і смажте його разом з цибулею близько 2 хвилини.
Влийте яєчну суміш на сковороду з цибулею та перцем. Розрівняйте яєчну суміш по всій поверхні сковороди.
Наріжте сир на невеликі шматочки і рівномірно розподіліть по поверхні яєчної суміші.
Приготуйте омлет на середньому вогні доти, доки верхня сторона не застигне і стане золотистою. Потім акуратно переверніть омлет за допомогою тарілки або лопатки і готуйте його ще кілька хвилин, доки сир повністю не розтопиться.
Подавайте грузинський омлет гарячим, нарізавши на порції. Він ідеально підходить для сніданку чи легкого обіду.
Смачного!
Читайте також:
Ідеально під картоплю: рецепт котлет з рису, консервованої риби та зелені
Чоловік завжди буде в захваті: стара гуцулка поділилася рецептом курячих ніжок у гарбузі