Російська співачка Алла Пугачова відома не лише своїм співочим талантом, а й умінням готувати домашню та смачну їжу. У будинку Алли Пугачової завжди пахне ароматами свіжих страв, які ідеально доповнюють гарну компанію.

Маючи професійні навички в кулінарії, Алла Пугачова часто готує різні страви самостійно, незважаючи на те, що в її будинку завжди були куховарки, які брали на себе основну роботу з кухні. Але коли Алла Пугачова чекала на гостей, Алла Пугачова готувала кілька страв за власними рецептами.

Одна з найпопулярніших страв - "Шарліпупа", і в нашому матеріалі ви дізнаєтесь, як приготувати "Шарліпупу" за рецептом Алли Пугачової.

"Шарліпупа" - страва, яка з'явилася ще за часів радянської молодості Алли Пугачової. Страва рятувала молоду співачку, коли у холодильнику залишалося лише кілька продуктів. Алла Пугачова придумала рецепт "Шарліпупи", закінчивши його ідеальним поєднанням продуктів, що складаються у форму та запікаються у духовці. "Шарліпупа" проста у приготуванні та унікальна за смаком. "Шарліпупа" здобули симпатії багатьох гостей, які часто приходили до будинку Алли Пугачової.

Ось як приготувати страву за цим чудовим рецептом "Шарліпупу":

1. Змастіть форму з високими бортиками вершковим маслом для приготування "Шарліпупи".

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

2. Покладіть перший шар м'яса чи риби, порізаного на невеликі шматочки. Посоліть і поперчіть, додайте улюблені спеції до "Шарліпупи".

3. Поверх м'яса "Шарліпупи" розташуйте шар цибулі у вигляді кільцевих шматочків - 3-4 цибулини середнього розміру.

4. На вершину "Шарліпупи" покладіть шар картоплі майже до країв форми. Посоліть "Шарліпупу".

5. Наріжте сир на великі шматочки й насипте його з усією щедрістю на "Шарліпупу".

6. Залийте "Шарліпупу" соусом на основі сметани або майонезу.

7. Накрийте "Шарліпупи" фольгою, щоб сир не обгорів і відправте в духовку на 30 хвилин, потім зніміть фольгу і запікайте ще 10-15 хвилин.

Таким чином, рецепт "Шарліпупи" Алли Пугачової є ідеальним варіантом для швидкої, легкої, смачної та недорогої страви.

Читайте також:

Вся сім'я буде в захваті: рецепт молодої капусти, запеченої в сметані та курячому бульйоні

Швидше несіть добавку: рецепт простого заливного пирога з рибними консервами та картоплею

Такі раніше продавали бабусі на станціях: рецепт пишних та соковитих домашніх біляшів.