Російська співачка Алла Пугачова відома не лише своїм співочим талантом, а й умінням готувати домашню та смачну їжу. У будинку Алли Пугачової завжди пахне ароматами свіжих страв, які ідеально доповнюють гарну компанію.
Маючи професійні навички в кулінарії, Алла Пугачова часто готує різні страви самостійно, незважаючи на те, що в її будинку завжди були куховарки, які брали на себе основну роботу з кухні. Але коли Алла Пугачова чекала на гостей, Алла Пугачова готувала кілька страв за власними рецептами.
Одна з найпопулярніших страв - "Шарліпупа", і в нашому матеріалі ви дізнаєтесь, як приготувати "Шарліпупу" за рецептом Алли Пугачової.
"Шарліпупа" - страва, яка з'явилася ще за часів радянської молодості Алли Пугачової. Страва рятувала молоду співачку, коли у холодильнику залишалося лише кілька продуктів. Алла Пугачова придумала рецепт "Шарліпупи", закінчивши його ідеальним поєднанням продуктів, що складаються у форму та запікаються у духовці. "Шарліпупа" проста у приготуванні та унікальна за смаком. "Шарліпупа" здобули симпатії багатьох гостей, які часто приходили до будинку Алли Пугачової.
Ось як приготувати страву за цим чудовим рецептом "Шарліпупу":
1. Змастіть форму з високими бортиками вершковим маслом для приготування "Шарліпупи".
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
2. Покладіть перший шар м'яса чи риби, порізаного на невеликі шматочки. Посоліть і поперчіть, додайте улюблені спеції до "Шарліпупи".
3. Поверх м'яса "Шарліпупи" розташуйте шар цибулі у вигляді кільцевих шматочків - 3-4 цибулини середнього розміру.
4. На вершину "Шарліпупи" покладіть шар картоплі майже до країв форми. Посоліть "Шарліпупу".
5. Наріжте сир на великі шматочки й насипте його з усією щедрістю на "Шарліпупу".
6. Залийте "Шарліпупу" соусом на основі сметани або майонезу.
7. Накрийте "Шарліпупи" фольгою, щоб сир не обгорів і відправте в духовку на 30 хвилин, потім зніміть фольгу і запікайте ще 10-15 хвилин.
Таким чином, рецепт "Шарліпупи" Алли Пугачової є ідеальним варіантом для швидкої, легкої, смачної та недорогої страви.
Читайте також:
Вся сім'я буде в захваті: рецепт молодої капусти, запеченої в сметані та курячому бульйоні
Швидше несіть добавку: рецепт простого заливного пирога з рибними консервами та картоплею
Такі раніше продавали бабусі на станціях: рецепт пишних та соковитих домашніх біляшів.