Ні для кого не секрет, що з кабачків виходять надзвичайно смачні закусочні рулетики. Для цього потрібно порізати кабачок на тонкі "стрічки"-слайси і намазати різними начинками на основі сиру або вершкового сиру з яскравими добавками (зелень, в'ялені помідори, пряні овочі, спеції, гриби, смажений бекон і т д). У результаті вийде чудова закуска, що підходить як для домашньої вечері, так і для святкового столу на велику компанію.

Для приготування рулетиків із кабачків із сиром, часником та зеленню знадобляться такі продукти:
  • кабачки молоді – 2 шт.;
  • сир вершковий – 120 г;
  • зелень кропу – 3-4 гілочки;
  • чеснок 1 зубчик;
  • сіль за смаком;
  • олія для обсмажування кабачків.
Тонко нарізаємо кабачок.
Сковороду розігріваємо, наливаємо трохи олії і дуже швидко обсмажуємо на антипригарній сковорідці кабачки з двох сторін просто для того, щоб вони стали м'якими.

Викладаємо гарячі кабачки на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Вершковий сир, дрібно порізаний кріп, трохи часнику (часник видавити через прес) та солі добре перемішуємо.

На шинок викладаємо начинку і згортаємо в рулетик.
Зі зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12 рулетиків.

Читайте також:

Чоловіки з'їдають відразу по дві порції: рецепт запіканки з гречки, сиру та зелені

Популярні новини зараз

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Показати ще

Італійська насолода: рецепт фаршу в лаваші по-прованськи

Це крутіше солянки: рецепт польського супу "Форшмак", якого ви будете в захваті