Курячі крила, замариновані в маринаді і запечені потім у духовці, - це популярна і неймовірно смачна закуска, яка подається як у вигляді основного гарячого, так і як доповнення до різних сортів пива. Ще б пак, ніжне куряче м'ясо з хрусткою золотистою скоринкою в гострому маринаді оцінять усі чоловіки.
Продукти (на 3 порції) Курячі крильця - 850 г Горчица зернистая — 40 г Хрін столовий білий - 25 г Базилік сушений - 0,5 ч. ложки Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смакомКурячі крильця потрібно добре промити і обсушити паперовим рушником, а далі крильця розрізаємо на фаланги.
Викладаємо крильця в глибоку миску, куди додаємо гірчицю, хрін, базилік, сіль та чорний перець. Добре перемішуємо вміст миски, щоб кожне крильце покрилося шаром спецій.
Далі накриваємо миску харчовою плівкою і відправляємо крильця в холодильник маринуватися щонайменше на 1 годину. Якщо є час, то краще маринувати крильця 5-6 годин, від цього смак буде більш насиченим.
Незадовго до оконачання маринування вмикаємо духовку для розігріву до 180 градусів.
Деко застилаємо фольгою або пергаментом і викладаємо мариновані крильця.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Відправляємо лист у розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо хочете, щоб крильця сильніше зарум'янилися, в кінці запікання можна включити режим гриль і допекти м'ясо птиці до бажаного результату.
Курячі крильця, запечені з гірчицею та хріном, потрібно подавати на стіл гарячими.
Крильця можна доповнити овочами або соусами, хороші вони як гаряча закуска до пива.
Читайте також:
Круче аджики: рецепт пікантної закуски з хрону та помідорів
Однією штучкою не відбудешся: рецепт рулетиків з кабачків із вершковим сиром
Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею