Курячі крила, замариновані в маринаді і запечені потім у духовці, - це популярна і неймовірно смачна закуска, яка подається як у вигляді основного гарячого, так і як доповнення до різних сортів пива. Ще б пак, ніжне куряче м'ясо з хрусткою золотистою скоринкою в гострому маринаді оцінять усі чоловіки.

Продукти (на 3 порції) Курячі крильця - 850 г Горчица зернистая — 40 г Хрін столовий білий - 25 г Базилік сушений - 0,5 ч. ложки Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Курячі крильця потрібно добре промити і обсушити паперовим рушником, а далі крильця розрізаємо на фаланги.

Викладаємо крильця в глибоку миску, куди додаємо гірчицю, хрін, базилік, сіль та чорний перець. Добре перемішуємо вміст миски, щоб кожне крильце покрилося шаром спецій.

Далі накриваємо миску харчовою плівкою і відправляємо крильця в холодильник маринуватися щонайменше на 1 годину. Якщо є час, то краще маринувати крильця 5-6 годин, від цього смак буде більш насиченим.

Незадовго до оконачання маринування вмикаємо духовку для розігріву до 180 градусів.

Деко застилаємо фольгою або пергаментом і викладаємо мариновані крильця.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня все кардинально зміниться: стосується всіх, хто користується банківськими картками

Мінусова температура навіть удень: погода вразить різкими заморозками

Розлученням запахло? Настя Каменських розповіла про повернення до колишнього: "Я розбила серце..."

На такому можна і на рибалку, і на ринок: українець створив триколісний автомобіль із мотоциклетної коляски

Показати ще

Відправляємо лист у розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо хочете, щоб крильця сильніше зарум'янилися, в кінці запікання можна включити режим гриль і допекти м'ясо птиці до бажаного результату.

Курячі крильця, запечені з гірчицею та хріном, потрібно подавати на стіл гарячими.

Крильця можна доповнити овочами або соусами, хороші вони як гаряча закуска до пива.

Читайте також:

Круче аджики: рецепт пікантної закуски з хрону та помідорів

Однією штучкою не відбудешся: рецепт рулетиків з кабачків із вершковим сиром

Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею