Що може бути смачніше смаженого на багатті м'яса?! І справді, уявити обіди та вечері без засмаженого на багатті м'яса складно.

Інгредієнти для «Шашлики-рулети з індички з беконом»:

  • грудка індички (2 стейки індички) - 300 г;
  • бекон (сирокопчений) - 7 скибочок;
  • цибуля зелена - за смаком.

Стейки індички розрізати навпіл, пласти. М'ясо треба ретельно відбити.

З'єднати пласти, утворюючи прямокутник, посипати рубаною зеленою цибулею.

Зверху розкласти скибочки бекону.

Згорнути щільний рулет.

Популярні новини зараз

Потягом просто так не виїхати: Укрзалізниця посилила запобіжні заходи

Мобілізація чоловіків 60+: хто з українців може піти служити вже скоро

Молода з кропом - минуле століття: простий рецепт ніжної картоплі зі сметаною, ви захочете їсти це все літо

"Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім

Показати ще

Розрізати 9 однакових частин.

Смажити на сковороді чи ґратах – гриль.

По 3-4 хвилини з кожного боку, середній вогонь.

Подати гарячими, з овочами та лавашем.