Що може бути смачніше смаженого на багатті м'яса?! І справді, уявити обіди та вечері без засмаженого на багатті м'яса складно.
Інгредієнти для «Шашлики-рулети з індички з беконом»:
- грудка індички (2 стейки індички) - 300 г;
- бекон (сирокопчений) - 7 скибочок;
- цибуля зелена - за смаком.
Стейки індички розрізати навпіл, пласти. М'ясо треба ретельно відбити.
З'єднати пласти, утворюючи прямокутник, посипати рубаною зеленою цибулею.
Зверху розкласти скибочки бекону.
Згорнути щільний рулет.
Цвіте, але не плодоносить: чому старі яблуні обманюють садівників та як повернути їм урожай
"Мене реально теліпало": військовий розповів, через що розлютився на Тараса Цимбалюка з шоу "Холостяк"
Через цю деталь водії масово отримують штрафи: що потрібно мати в авто вже сьогодні
Потужне сонячне затемнення в Діві змінить усе: життя цих знаків Зодіаку стане казкою наяву
Розрізати 9 однакових частин.
Смажити на сковороді чи ґратах – гриль.
По 3-4 хвилини з кожного боку, середній вогонь.
Подати гарячими, з овочами та лавашем.
Читайте також:
Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі
Сезон шашликів відкрито: у лісах та парках почали вручати повістки любителям відпочинку на природі
Круче шашлику: рецепт ідеально соковитого м'яса в банці, яке готується в духовці
Його навіть не потрібно маринувати: рецепт соковитого курячого шашлику. Є один секрет
