Що може бути смачніше смаженого на багатті м'яса?! І справді, уявити обіди та вечері без засмаженого на багатті м'яса складно.
Інгредієнти для «Шашлики-рулети з індички з беконом»:
- грудка індички (2 стейки індички) - 300 г;
- бекон (сирокопчений) - 7 скибочок;
- цибуля зелена - за смаком.
Стейки індички розрізати навпіл, пласти. М'ясо треба ретельно відбити.
З'єднати пласти, утворюючи прямокутник, посипати рубаною зеленою цибулею.
Зверху розкласти скибочки бекону.
Згорнути щільний рулет.
Салат, який заткне за пояс "Цезар": легко, швидко та неймовірно смачно, рецепт
Доплата до пенсії "на каву": хто з українців може розраховувати у 2025 році на 150 гривень
Яйця історично подешевшали із зими: скільки вони коштують зараз і чи буде новий дефіцит влітку
Старі пляшки - на бій: як досвідчені городники перетворюють сміття на зброю проти шкідників
Розрізати 9 однакових частин.
Смажити на сковороді чи ґратах – гриль.
По 3-4 хвилини з кожного боку, середній вогонь.
Подати гарячими, з овочами та лавашем.
Читайте також:
Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі
Сезон шашликів відкрито: у лісах та парках почали вручати повістки любителям відпочинку на природі
Круче шашлику: рецепт ідеально соковитого м'яса в банці, яке готується в духовці
Його навіть не потрібно маринувати: рецепт соковитого курячого шашлику. Є один секрет