Що може бути смачніше смаженого на багатті м'яса?! І справді, уявити обіди та вечері без засмаженого на багатті м'яса складно.

Інгредієнти для «Шашлики-рулети з індички з беконом»:

  • грудка індички (2 стейки індички) - 300 г;
  • бекон (сирокопчений) - 7 скибочок;
  • цибуля зелена - за смаком.

Стейки індички розрізати навпіл, пласти. М'ясо треба ретельно відбити.

З'єднати пласти, утворюючи прямокутник, посипати рубаною зеленою цибулею.

Зверху розкласти скибочки бекону.

Згорнути щільний рулет.

Популярні новини зараз

Салат, який заткне за пояс "Цезар": легко, швидко та неймовірно смачно, рецепт

Доплата до пенсії "на каву": хто з українців може розраховувати у 2025 році на 150 гривень

Яйця історично подешевшали із зими: скільки вони коштують зараз і чи буде новий дефіцит влітку

Старі пляшки - на бій: як досвідчені городники перетворюють сміття на зброю проти шкідників

Показати ще

Розрізати 9 однакових частин.

Смажити на сковороді чи ґратах – гриль.

По 3-4 хвилини з кожного боку, середній вогонь.

Подати гарячими, з овочами та лавашем.