Інгредієнти для «Фаршований оселедець»:

  • Оселедець (малосольний) - 1 шт
  • Морква (можна замінити частину моркви червоним або жовтим болгарським перцем) - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (або червона солодка) - 1 шт
  • Яйце куряче (відварене) - 1 шт
  • Желатин (пластини або 15 гр розчинного желатину) – 2 шт.
  • Майонез — 150 г
  • Спеції (сіль, перець за смаком)
  • Оселедець очистити, прибрати хребет та дрібні кісточки. Бажано для цієї закуски мати 2 оселедці, тоді слід взяти з кожного оселедця по одному філе, щоб при складанні їх товста сторона виявлялася навпроти тонкої, реберної. Тоді готовий фарширований оселедець виглядатиме більш симпатично. Якщо є тільки один оселедець, тоді складайте філе так, щоб хвостова частина одного філе була навпроти тієї частини, яка розташовується біля голови.

  • Моркву дрібно нарізати

  • Нарізати цибулю і зелень

  • Відварені яйця нарізати кубиками

  • Замочити пластини желатину у воді, добре віджати, додати 3-4 ложки рибного чи овочевого теплого бульйону та розпустити желатин. Змішати із майонезом.

    Популярні новини зараз

    Рецепт на швидку руку, коли залишився 1 день: сирна паска на Великдень-2025, як сирки з дитинства

    "Нафтогаз" попередив українців про витік газу: перевірте, щоб не стати черговою жертвою

    На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи

    Показати ще
  • У мисці змішати всі нарізані овочі та яйця, додати жельований майонез і перемішати. виправити на сіль|соль|, перець. Робіть виправлення на солоність оселедця. Забрати в холод, начинка повинна добре загуснути.

  • На плівку покласти філе оселедця, зверху розташувати начинку.

  • І накрити другим філе. Пам'ятайте, що краще накривати товстою стороною спинки до тонкої реберної сторони. Щільно обмотати плівкою та прибрати в холод до подачі.

Читайте також:

Ця страва зводить з розуму: рецепт соковитої картоплі з куркою, запеченою в "човниках" з пергаменту
Чоловік буде їсти двома ложками: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та вермішеллю
Подавайте другу порцію! Рецепт ніжних курячих сердець з грибами у сметані