Для того, щоб приготувати ароматне варення з полуниці, знадобляться такі продукти:
- Полуниця 500 Грам
- Цукор 500 Грам
- Лимонна кислота 1/4 Чайні ложки
важливо!
- ягоди полуниці потрібно вибирати невеликі та щільні, тоді при варінні вони не розваляться, а залишаться цілісними.
Ягоди полуниці потрібно перебрати, сполоснути, обсушити та видалити хвостики.
Викладаємо в каструлю та засипаємо цукром, залишаємо так на 12 годин, щоб ягоди пустили сік.
Далі доводимо до кипіння і варимо до розчинення цукру. Відключаємо вогонь та залишаємо для наполягання на 6 годин.
Проварюйте варення так ще 2-3 рази.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Наприкінці додаємо лимонну кислоту, проварюємо 3 хвилини і знімаємо з вогню.
Готове варення потрібно розкласти по стерилізованим банкам і дати повністю охолонути. Після цього закрийте кришку варення і приберіть на зберігання.
Читайте також:
"Ангельська спокуса": рецепт запашної домашньої наливки з молодої полуниці
Десерт, який вигадали на небесах: рецепт незвичайної маринованої полуниці по-італійськи
Вистачить і на компот, і на варення: зробіть ці 4 речі та врожай полуниці вас вразить
Цей аромат зводить з розуму: рецепт сирного пирога з першою полуницею