Для того, щоб приготувати ароматне варення з полуниці, знадобляться такі продукти:
- Полуниця 500 Грам
- Цукор 500 Грам
- Лимонна кислота 1/4 Чайні ложки
важливо!
- ягоди полуниці потрібно вибирати невеликі та щільні, тоді при варінні вони не розваляться, а залишаться цілісними.
Ягоди полуниці потрібно перебрати, сполоснути, обсушити та видалити хвостики.
Викладаємо в каструлю та засипаємо цукром, залишаємо так на 12 годин, щоб ягоди пустили сік.
Далі доводимо до кипіння і варимо до розчинення цукру. Відключаємо вогонь та залишаємо для наполягання на 6 годин.
Проварюйте варення так ще 2-3 рази.
Маленький фанат поставив у глухий кут Олю Полякову: згадав її російські пісні прямо на сцені
3 знаки Зодіаку, яким доведеться зробити доленосний вибір до кінця 2025 року
Готівковий детокс: які монети у 2025 році перетворяться на металобрухт, а які принесуть гроші
Виробники авто вас обманюють: 7 прихованих опцій, які можна активувати самостійно
Наприкінці додаємо лимонну кислоту, проварюємо 3 хвилини і знімаємо з вогню.
Готове варення потрібно розкласти по стерилізованим банкам і дати повністю охолонути. Після цього закрийте кришку варення і приберіть на зберігання.
Читайте також:
"Ангельська спокуса": рецепт запашної домашньої наливки з молодої полуниці
Десерт, який вигадали на небесах: рецепт незвичайної маринованої полуниці по-італійськи
Вистачить і на компот, і на варення: зробіть ці 4 речі та врожай полуниці вас вразить
Цей аромат зводить з розуму: рецепт сирного пирога з першою полуницею