Рецептів кабачкової ікри дуже багато. І справді, щоб якось урізноманітнити смак цієї закуски, хтось додає до кабачків нові фрукти чи овочі, а хтось використовує різні заправки та спеції. Як виявилося, готувати кабачкову ікру можна навіть із майонезом та мивіною.

Отже, щоб приготувати ікру з молодих кабачків та мівіни, знадобляться такі продукти:

  • кабачки 2-3 штуки;
  • цибуля ріпчаста 2-3 штуки;
  • майонез 100 г;
  • томатна паста 100 г;
  • приправа "Мивина" 1 ст. ложка.

Очистіть кабачки та цибулю. Добре промийте під проточною водою. Через м'ясорубку з дрібною насадкою пропустіть кабачки та цибулю.

У сковороду налийте олію, добре її нагрійте. Надішліть туди перемелені овочі, томіть під закритою кришкою на повільному вогні приблизно годину.

Додайте майонез, томатну пасту та приправу "Мівіна". Варіть ще 30 хвилин.

Ікра має трохи зменшитися в обсязі.

Популярні новини зараз

Ще одна платіжка за газ: хто з українців доплатить 400 гривень зверху

Скандал у Нацжурі: чому Катерину Павленко усунули з Євробачення-2025

Літо 2025: гороскоп на спекотний сезон для кожного знака Зодіаку - що чекає на всіх нас, щоб не облажатися

Анна Трінчер зірвала спідню білизну і блиснула соковитим фруктом: ось за що вона заплатила 200 тис доларів

Показати ще

Готову ікру розкладіть по банках і, коли охолоне, поставте в холодильник.

Щоб заготовити на зиму, ікру в банках потрібно простерилізувати чи додати лимонну кислоту перед закінченням приготування.

Читайте також:

Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі

Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.

"Рубіновий налив": такий рецепт варення з полуниці ви ще не куштували