складові

Вишня 500 г
М'ята 1–2 гілочки
Вода 2700 мл
Цукор 350 г

Вишню переберіть, промийте та пересипте у стерилізовану банку об'ємом 3 літри. Додати м'яту.

Залийте окропом, прикрийте кришкою та залиште на 15 хвилин.

Злийте рідину в каструлю. Змішайте з|із| цукром, доведіть до кипіння і проваріть кілька хвилин, щоб|аби| кристалики розчинилися.

Перелийте назад у банку. Закатайте її кришкою, переверніть, укутайте і залиште остигати.

Читайте також:

"Ангельська спокуса": рецепт запашної домашньої наливки з молодої полуниці

Популярні новини зараз

Микита Добринін відверто розповів про свою мрію після Даші Квіткової: "Більше ніколи не витрачати час"

Квиток в універ більше не врятує: українцям закручують гайки з мобілізацією студентів та викладачів

Секрети сумочки Каті Осадчої: що завжди з собою у ведучої і як вона залишається готовою до всього

Домашнє вівсяне печиво: ароматне, розсипчасте, як у бабусі на дачі, рецепт з дитинства

Показати ще

Досить і на компот, і на вареники, і на наливку: найкращий розчин для підживлення вишні. Запишіть

"Дамська витівка": старовинний рецепт наливки з домашньої черешні

Як приготувати справжню вишневу наливку. Ніжна та розслаблююча. Старовинний рецепт