складові
Вишня 500 г
М'ята 1–2 гілочки
Вода 2700 мл
Цукор 350 г
Вишню переберіть, промийте та пересипте у стерилізовану банку об'ємом 3 літри. Додати м'яту.
Залийте окропом, прикрийте кришкою та залиште на 15 хвилин.
Злийте рідину в каструлю. Змішайте з|із| цукром, доведіть до кипіння і проваріть кілька хвилин, щоб|аби| кристалики розчинилися.
Перелийте назад у банку. Закатайте її кришкою, переверніть, укутайте і залиште остигати.
Читайте також:
"Ангельська спокуса": рецепт запашної домашньої наливки з молодої полуниці
Популярні новини зараз
Показати ще
Ягідний пиріг із сирною заливкою: затишний смак листопада, який розтопить будь-яку нудьгу, рецепт
Кольори, які змінюють долю: які відтінки принесуть успіх кожному знаку Зодіаку в листопаді 2025 року
Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла
45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу
Досить і на компот, і на вареники, і на наливку: найкращий розчин для підживлення вишні. Запишіть
"Дамська витівка": старовинний рецепт наливки з домашньої черешні
Як приготувати справжню вишневу наливку. Ніжна та розслаблююча. Старовинний рецепт
