Багато господинь використовують часникові стрілки в різних стравах - тушковані стрілки часнику, наприклад, або смажені, а ще мариновані стрілки - це чудова закуска. Однак, соус із часникових стрілок додасть "родзинку" багатьом стравам.
Запечені курячі гомілки з кабачками - це повноцінна друга страва, адже м'ясо готується разом із гарніром.
Продукти:
-
курячі гомілки 12 шт.;
- кабачки молоді 600 р;
- соняшникова олія 50 г.;
- вода 50 гр.;
- сіль за смаком;
- чорний перець до смаку;
- часникові стрілки 100 г.
Стрілки з водою та олією змішати блендером до однорідності. Посолити і поперчити до смаку.
Гомілки промити і обсушити. Молодий шинок крупно нарізати.
Змішати гомілки та кабачок із маринадом і залишити на 30 хвилин.
Популярні новини зараз
Показати ще
50 днів до біди: росія готує прорив, поки Захід вагається - командир TERRA б’є на сполох
Надія Матвєєва й тема, про яку вона не скаже ані слова: що приховує зірка СТБ
Водії, будьте готові: на блокпостах тепер особливо цікавляться не правами, що почали перевірятт
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Викласти у форму для запікання. Запікати 45 хвилин|мінути| при температурі 220°C.
Подавати з улюбленим гарніром чи овочевим салатом.
Читайте також: