• Кабачки250 г
  • Оливкова олія1 ст. л.
  • Часник, зубчики1 шт.
  • Сир фета100 г
  • Мед1 ст. л.
  • Перець чорний меленийза смаком

Розігрійте духовку до 220 градусів. Помийте і наріжте скибочками кабачки.

Обваляйте скибочки кабачків в олії з пропущеним через прес часником і розкладіть на деку в один шар.

Додайте мед, розкришену фету, перець і олію, що залишилась. Запікайте 20-25 хвилин до золотистого кольору, подавайте як закуску.

Читайте також:

Як правильно вибрати кабачки та зрозуміти, що їх вирощували на будь-якій хімії
Подвійна насолода: рецепт молодих кабачків із фаршем у клярі
Захочеться ще й ще: рецепт швидких маринованих кабачків із болгарським перцем
У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром