Курячу печінку потрібно промити, видалити прожилки.
Картопля та кабачок ретельно промити та обсушити.
Цибулю та моркву очистити і промити: цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на середній тертці.
Часник нарізати невеликими пластинами.
У добре розігріту сковороду влити олію, викласти моркву, цибулю та часник і обсмажити 3-4 хвилини, до м'якості.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Курячу печінку нарізати великими шматочками і викласти в сковороду до овочів. Готувати на маленькому вогні 6-7 хвилин.
Викласти картоплю та кабачки у сковороду до печінки.
Томатну пасту з'єднати з|із| водою, перемішати і влити в сковороду.
Кріп дрібно нарізати і додати|добавляти| в сковороду, всипати сіль|соль| і мелений перець.
Сковороду закрити кришкою та гасити рагу на невеликому вогні 25-30 хвилин. Наприкінці приготування зняти пробу, за необхідності додати сіль.
Рагу з молодої картоплі, кабачків та курячої печінки готові.
Читайте також:
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували
Насолода гарантована: рецепт вареників з тертою молодою картоплею, салом та цибулею
Що буде з цінами на молоду картоплю і чому вона буде неякісною