Курячу печінку потрібно промити, видалити прожилки.
Картопля та кабачок ретельно промити та обсушити.
Цибулю та моркву очистити і промити: цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на середній тертці.
Часник нарізати невеликими пластинами.
У добре розігріту сковороду влити олію, викласти моркву, цибулю та часник і обсмажити 3-4 хвилини, до м'якості.
Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію
Масло дорожче, ніж у Польщі: чому українці платять за їжу більше, ніж європейці
Путін зник, але ніхто не помітив: хто насправді керує Росією. вражаюча правда
Вони там не одні? NASA знову шле інопланетянам листи - що ми їм уже "напатякали" у космосі
Курячу печінку нарізати великими шматочками і викласти в сковороду до овочів. Готувати на маленькому вогні 6-7 хвилин.
Викласти картоплю та кабачки у сковороду до печінки.
Томатну пасту з'єднати з|із| водою, перемішати і влити в сковороду.
Кріп дрібно нарізати і додати|добавляти| в сковороду, всипати сіль|соль| і мелений перець.
Сковороду закрити кришкою та гасити рагу на невеликому вогні 25-30 хвилин. Наприкінці приготування зняти пробу, за необхідності додати сіль.
Рагу з молодої картоплі, кабачків та курячої печінки готові.
Читайте також:
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували
Насолода гарантована: рецепт вареників з тертою молодою картоплею, салом та цибулею
Що буде з цінами на молоду картоплю і чому вона буде неякісною