Продукти (на 3 порції) Куряча печінка - 400 г Картопля молода - 300 г Кабачки молоді - 150 г Цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт. Морква – 1 шт. Томатна паста – 2 ст. ложки Часник - 3 зубчики Олія - ​​50 мл Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком) Перець чорний мелений - 1/4 ч. ложки (за смаком) Кріп свіжий - 15 г Вода питна – 150 мл

Курячу печінку потрібно промити, видалити прожилки.

Картопля та кабачок ретельно промити та обсушити.

Цибулю та моркву очистити і промити: цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на середній тертці.

Часник нарізати невеликими пластинами.

У добре розігріту сковороду влити олію, викласти моркву, цибулю та часник і обсмажити 3-4 хвилини, до м'якості.

Популярні новини зараз

Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію

Масло дорожче, ніж у Польщі: чому українці платять за їжу більше, ніж європейці

Путін зник, але ніхто не помітив: хто насправді керує Росією. вражаюча правда

Вони там не одні? NASA знову шле інопланетянам листи - що ми їм уже "напатякали" у космосі

Показати ще

Курячу печінку нарізати великими шматочками і викласти в сковороду до овочів. Готувати на маленькому вогні 6-7 хвилин.

Кабачок нарізати півколоми, а картопля нарізати великими часточками.

Викласти картоплю та кабачки у сковороду до печінки.

Томатну пасту з'єднати з|із| водою, перемішати і влити в сковороду.
Кріп дрібно нарізати і додати|добавляти| в сковороду, всипати сіль|соль| і мелений перець.

Сковороду закрити кришкою та гасити рагу на невеликому вогні 25-30 хвилин. Наприкінці приготування зняти пробу, за необхідності додати сіль.

Рагу з молодої картоплі, кабачків та курячої печінки готові.

Розкласти рагу по тарілках і подати до столу, за бажання посипавши нарізаною свіжою зеленню.

Читайте також:

Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували

Насолода гарантована: рецепт вареників з тертою молодою картоплею, салом та цибулею

Що буде з цінами на молоду картоплю і чому вона буде неякісною