Дуже смачна та оригінальна закуска зі слив! Тут є все і легка кислинка, що переходить у ніжно-пекучу пікантність, і аромат букету спецій. Спробуйте приготувати і чоловікам така закуска обов'язково сподобається!

Інгредієнти для "Закуска зі слив по-грузинськи":

  • сливи 500 г;
  • цибулина великі 3 шт.;
  • зубчик чеснока 3-5 шт;
  • олія 20 мл;
  • червоний гострий перець 1 дріб.;
  • оцет 9% 2 ст. л.;
  • сіль за смаком.

Сливи (відмінно підходить сорт "Вугорка") миємо та видаляємо кісточки. Нарізаємо соломкою.

Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажувати на олії.

Додати скибочками порізані сливи і гасити 3-5 хвилин.

Додати сіль, пресований часник та перець. Додати оцет і перемішати.

Популярні новини зараз

Оля Цибульська, яка вирішила "змінити життя" та виїхала з України, несподівано повертається: "Для багатьох - "зрада""

Мобілізація посилюється: скільки ще українців призвуть найближчим часом

Скільки триватиме мобілізація в Україні

У пенсіонерів хочуть забрати гроші з банківських карток: пенсії просто зникнуть

Показати ще

Перекласти у чисті банки.

Якщо плануєте зберегти закуску до зими, розфасовуємо по стирилізованих баночках і ставимо в гарячу воду для стерилізації на 5-7 хвилин з моменту закипання.

Закочуємо і кутаємо до повного остигання.

Тримати мариновані сливи з цибулею "по-грузинськи" потрібно у холоді.

Читайте також:

Рецепт маринованих помідорів надзвичайно: обов'язково спробуйте додати цей секрет

Захочеться ще й ще: рецепт швидких маринованих кабачків із болгарським перцем

Хрумка та з гостринкою: рецепт маринованої редиски на зиму. Такої закуски ви не куштували