Дуже смачна та оригінальна закуска зі слив! Тут є все і легка кислинка, що переходить у ніжно-пекучу пікантність, і аромат букету спецій. Спробуйте приготувати і чоловікам така закуска обов'язково сподобається!

Інгредієнти для "Закуска зі слив по-грузинськи":

  • сливи 500 г;
  • цибулина великі 3 шт.;
  • зубчик чеснока 3-5 шт;
  • олія 20 мл;
  • червоний гострий перець 1 дріб.;
  • оцет 9% 2 ст. л.;
  • сіль за смаком.

Сливи (відмінно підходить сорт "Вугорка") миємо та видаляємо кісточки. Нарізаємо соломкою.

Цибулю дрібно нашаткувати і обсмажувати на олії.

Додати скибочками порізані сливи і гасити 3-5 хвилин.

Додати сіль, пресований часник та перець. Додати оцет і перемішати.

Популярні новини зараз

Бред Пітт знову тягне Анджеліну Джолі до суду: цього разу ставки ще вищі

Учасниця "Холостяк-14" зібралась до суду, Григорій Решетнік підтримав: "Там і знімемо"

"Мене реально теліпало": військовий розповів, через що розлютився на Тараса Цимбалюка з шоу "Холостяк"

Дві стіни – не панацея: експерт розповів, де ховатися під час обстрілу, якщо укриття далеко

Показати ще

Перекласти у чисті банки.

Якщо плануєте зберегти закуску до зими, розфасовуємо по стирилізованих баночках і ставимо в гарячу воду для стерилізації на 5-7 хвилин з моменту закипання.

Закочуємо і кутаємо до повного остигання.

Тримати мариновані сливи з цибулею "по-грузинськи" потрібно у холоді.

Читайте також:

Рецепт маринованих помідорів надзвичайно: обов'язково спробуйте додати цей секрет

Захочеться ще й ще: рецепт швидких маринованих кабачків із болгарським перцем

Хрумка та з гостринкою: рецепт маринованої редиски на зиму. Такої закуски ви не куштували