Основні продукти:

  • Курка 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Для маринаду

  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Фенхель, насіння 1 ч. л.
  • Апельсин, цедра 1 шт.
  • Сік апельсиновий 1 шт.
  • Орегано сушене 1 ч. л.
  • Чебрець, гілочка 15 г
  • Заварена кава 120 мл
  • Мед 1 ч.л.
  • Вино біле десертне, солодке 100 г
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Кмин, насіння 1 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Помийте та обсушіть курку. Розріжте курку вздовж грудки та розберіть її. Добре приправте сіллю та перцем з обох боків.

Змішайте інгредієнти маринаду в миску. Покладіть курку, що розрізає, в пакет для запікання і залийте маринадом. Добре помасажуйте, а потім помістіть у холодильник на ніч.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Зауважте пакет і проколіть зверху 4 рази, щоб виходила пара.

Помістіть пакет на форму для запікання і налийте воду так, щоб залишалося 2 см (завжди стежте, щоб вода була під час приготування). Надішліть запікатися на 1.5 години.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Дістаньте з духовки, викладіть в глибоку тарілку або ту ж форму для запікання, а соки і маринад перелийте в каструлю і варіть, щоб вийшов соус, потім полийте курку і подавайте.

Читайте також:

Як правильно вибрати кабачки та зрозуміти, що їх вирощували на будь-якій хімії
Подвійна насолода: рецепт молодих кабачків із фаршем у клярі
Захочеться ще й ще: рецепт швидких маринованих кабачків із болгарським перцем
У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром