Основні продукти:
- Курка 1 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Для маринаду
- Часник, зубчики 2 шт.
- Фенхель, насіння 1 ч. л.
- Апельсин, цедра 1 шт.
- Сік апельсиновий 1 шт.
- Орегано сушене 1 ч. л.
- Чебрець, гілочка 15 г
- Заварена кава 120 мл
- Мед 1 ч.л.
- Вино біле десертне, солодке 100 г
- Оливкова олія 2 ст. л.
- Кмин, насіння 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Помийте та обсушіть курку. Розріжте курку вздовж грудки та розберіть її. Добре приправте сіллю та перцем з обох боків.
Змішайте інгредієнти маринаду в миску. Покладіть курку, що розрізає, в пакет для запікання і залийте маринадом. Добре помасажуйте, а потім помістіть у холодильник на ніч.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Зауважте пакет і проколіть зверху 4 рази, щоб виходила пара.
Помістіть пакет на форму для запікання і налийте воду так, щоб залишалося 2 см (завжди стежте, щоб вода була під час приготування). Надішліть запікатися на 1.5 години.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Дістаньте з духовки, викладіть в глибоку тарілку або ту ж форму для запікання, а соки і маринад перелийте в каструлю і варіть, щоб вийшов соус, потім полийте курку і подавайте.
Читайте також: