Ні для кого не секрет, що єврейські господині завжди славилися своєю ощадливістю. При цьому вони завжди намагалися отримувати максимум із невеликої кількості наявних продуктів.

Отже, щоб приготувати котлети з молодої картоплі та яєць як у єврейських господинь, потрібні такі продукти:

  • картопля – 500 г;
  • яйця варені – 5 шт.;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • яйце 1 штука;
  • майонез - 1 ст. ложка;
  • кріп свіжий – 1 пучок;
  • сухарі панірувальні - 80 г;
  • олія рослинна - 100 мл;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений на смак.

Відварюємо картоплю до готовності і перетворюємо її на пюре, попередньо злив всю воду. Остуджуємо до теплого стану.

Нарізаємо цибулю кубиком і обсмажуємо її на олії до золотистого кольору.

Натираємо яйця на тертці.

Подрібнюємо зелень.

Популярні новини зараз

"Холостяк" мріє про неї? Анна Трінчер відерто розповіла про свою участь в романтичному шоу після розлучення

Мобілізація по-новому: що змінюється у військовому обліку для жінок і чоловіків в Україні

Розлучення, про яке мовчали: легенда "Танці з зірками" Олена Шоптенко розповіла всю правду без прикрас

Втрачена мрія ЗАЗу: як в Україні могли створити свій Pontiac Fiero, унікальне авто знайшли і здивувались

Показати ще
Змішуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо сире яйце, майонез, солимо та перчимо. Вимішуємо до однорідного стану.

Формуємо котлети, добре пануємо в сухарях і обсмажуємо по обидва боки до рум'яної скоринки.

До картопляних котлет добре підійде соус зі сметани з часником і зеленню. А ще це чудовий гарнір до м'яса та риби.

Читайте також:

Його називають "м'ясо-хліб": старовинний єврейський рецепт, який обов'язково потрібно спробувати

У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром

Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками

Ніжність та насолода: рецепт салату "Краб під шубою" з рисом, сиром та сухариками