Секрети приготування:
- для приготування вибирайте молоді кабачки з ніжною шкіркою та без насіння;
- кількість часнику регулюйте на свій смак;
- за бажанням можна додати трохи перцю чилі, якщо любите гостреньке.
Нарізані кабачки перемістіть у глибокий посуд для подальшого маринування.
Зубчики часнику очистіть і наріжте дрібними шматочками. Можна скористатися часником або теркою.
Додайте подрібнений часник у миску з кабачками.
Кріп промийте та обсушіть, видаліть товсті стеблинки. Листочки кропу наріжте дрібненько і додайте до решти інгредієнтів.
Всипте сіль та цукор. Їх кількість регулюйте на свій смак.
важливо!
Скиньте старий вантаж: ці 3 знаки Зодіаку вже на порозі особистого перезавантаження
Страшний сон "ухилянтів": мобілізація кардинально змінить підхід - ніяк не сховатись
Мовчазний погляд, що змушував червоніти: Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко "виховувала" його за російську
Зола на грядках: навіщо розсипати її поверх ґрунту, а не під коріння
- Якщо готового соку немає, лимон обшпарити окропом. Обсушіть лимон серветкою, розріжте навпіл і відтисніть сік за допомогою преса для цитрусових або руками за допомогою вилки (вставити вилку в м'якуш і провернути, стискаючи лимон рукою).
Влийте олію (якщо є можливість, використовуйте оливкову).
Перемішайте усі інгредієнти між собою.
Накрийте миску з кабачками харчовою плівкою і надішліть на 1-3 години в холодильник.
Час маринування залежить від вашого смаку. В принципі, кабачки можна їсти вже через 30 хвилин, але чим вони довше маринуються, тим смачнішими вийдуть.
Зберігайте закуску у герметичній тарі 2-3 дні у холодильнику.
Читайте також:
Готові вже через 3 години: рецепт хрустких малосольних огірків від Євгена Клопотенка
Всього чотири дні: рецепт найсмачніших малосольних помідорів із гірчицею
Ідеально під малосольні огірочки: рецепт молодої картоплі у клярі. Так ви ще не куштували