Для того, щоб приготувати рулетики "Олів'є" у лаваші, знадобляться такі продукти:
- варена ковбаса 100 г;
- картопля 2 шт;
- яйця 2 шт.;
- огірки мариновані 2 шт.;
- морква 1 шт;
- лист тонкого лаваша 1 шт;
- сир плавлений 2 ст. л.;
- майонез 1 ст. л.
важливо!
- Щоб лаваш добре загорнувся у рулет, продукти краще не нарізати шматочками, а подрібнювати на тертці.
Овочі потрібно попередньо очистити та відварити.
На робочу поверхню покладіть один лист тонкого лаваша, нанесіть 2 ст. майонезу, розрівняйте його лопаткою по всьому периметру і дати трохи полежати.
Добре змастити плавленим сиром.
Ковбасу натерти на тертці, викласти шар ковбаси на лаваш.
Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Морква відварюємо в шкірці до готовності, приблизно час варіння – 40 хвилин. Овочі очистіть, охолодіть, наріжте на великій тертці, викладіть зверху ковбаси.
Шар відвареної тертої картоплі.
Шар терти мариновані огірки.
Нанести сітку з майонезу дуже тонко.
Яйця потрібно зварити круто, охолодити, зчистити шкаралупу, білок і жовток натерти на тертці з великими отворами, викладіть таким шаром, розподіляючи рівномірно.
Лаваш разом з начинкою загорніть у рулет якомога щільніше. Намагайтеся не пошкодити верхній шар лаваша, щоб начинка не випала. Рулет огорнути харчовою плівкою, покладыть на 2 години в холодильник для просочення та охолодження.
Нарізати невеликими скибочками. Викласти на блюдо та прикрасити зеленню.
Читайте також: