Продукти (на 3 порції) Кабачки - 400 г Курячі серця - 500 г Морква – 140 г Цибуля ріпчаста - 125 г Сметана – 60 г (2-3 ст. ложки) Сіль за смаком Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки Олія - ​​45 мл (3 ст. ложки) Приправа (сушені томати з часником) – 1 ч. ложка

Курячі серця потрібно промити, очистити від великих судин, згустків крові та зайвого жиру.

Далі розрізаємо кожне серце на 2 частини. Субпродукти в сотейнику заливаємо водою, доводимо до кипіння, солимо (1 ч. ложка). Варити на невеликому вогні 30 хвилин.

Поки варяться сердечки, потрібно очистити моркву та цибулю. Цибулю нарізати маленькими кубиками, моркву натерти на великій тертці.

У кабачка відрізати хвостики, тонку шкірку можна залишити. М'якуш нарізати невеликими кубиками.

У сковороді розігріти олію, викласти цибулю та моркву. Обсмажити на середньому вогні 5-7 хвилин до м'якості.

Додати кабачки. Обсмажити 2-3 хвилини.

Курячі серця відкинути на друшляк. Потім відправити до сковороди до овочів. Додати сіль (1/2 ч. ложки), перець, приправу. Перемішати.

Популярні новини зараз

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Три найсильніші молитви на Радоницю: як треба згадати близьких

Гарнір на всі випадки життя: як правильно гасити картоплю у сковороді без м'яса

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Показати ще
Гасити під кришкою на середньому вогні 5 хвилин. Потім додати|добавляти| сметану. Перемішати та гасити ще 3-5 хвилин.

Кабачки, тушковані з курячими серцями в сметані, можна подавати до столу.

Читайте також: