Розбиваємо в миску яйця, солимо, перчимо і розбовтуємо до однорідності. Додаємо нарізаний дрібним кубиком перець, шинку кубиком і подрібнений кріп.
Далі в м'ясний фарш всипаємо сіль, перець, паприку та сушені трави. Фарш вимішуємо до однорідності та відбиваємо кілька разів.
На робочій поверхні розстеляємо пергаментний папір, змащуємо 1 ч. ложкою олії. На пергамент викладаємо фарш і розрівнюємо його квадратний пласт.
Омлет згортаємо в щільну трубочку і викладаємо край фаршу з сиром.
Згортаємо фарш із начинкою в досить щільний рулет і загортаємо в пергаментний папір. Викладаємо м'ясний рулет у форму.
"Я себе дуже накрутив": Тарас Цимбалюк відверто розповів про проблеми з серцем перед стартом "Холостяка"
Яйця історично подешевшали із зими: скільки вони коштують зараз і чи буде новий дефіцит влітку
Літо-2025 в Україні: спека, посуха та наслідок глобального потепління, до якої погоди готуватимуться всім нам
Рішення прийнято: тарифи на електроенергію та газ з 1 травня
Відправляємо в духовку розігріту до 180-200 градусів і запікаємо протягом 45 хвилин до готовності м'яса.
Після приготування м'ясний рулет виймаємо з духовки, накриваємо фольгою або кришкою і залишаємо при кімнатній температурі на 10-15 хвилин - даємо трохи охолонути і наповнитися парою для більшої соковитості.
Нарізаємо рулет порційними шматочками та подаємо до столу в теплому або холодному вигляді.
Читайте також:
Як же хочеться їх скуштувати: рецепт кабачкових млинців з куркою та сметаною
Це райська насолода: рецепт ніжних лінивих вареників з сиром та вишнею