Незвичайна закуска за рецептом маринованих кавунових скорин на зиму полонить ваше серце і смакові рецептори надовго.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму нам знадобиться:

  • Кавун 2500 г
  • Сіль 3 ст. ложки
  • Вода 1750 мл
  • Лимон ½ штуки
  • Цукор 200 г
  • Білий винний або яблучний оцет 250 мл
  • Мікс спецій для маринування 2 ч. ложки
  • Чорний перець горошком ½ ч. ложки
  • Кориця 1 паличка
Спосіб приготування закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму:

Для приготування закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму спочатку очистіть кірки від зеленої шкірки і рожевої м'якоті. Наріжте їх невеликими шматочками для закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму.

Потім розчиніть сіль у 750 мл води. Залийте кавунові кірки розсолом, добре перемішайте, накрийте кришкою або плівкою та заберіть у холодильник на добу.

Після добового витримування злийте розсіл і промийте кірки водою. Залишіть їх у друшляку, щоб стекла рідина.

Популярні новини зараз

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Показати ще

Далі наріжте лимон скибочками і видаліть кісточки для закуски за рецептом маринованих кавунових скоринок на зиму.

Змішайте літр води з цукром, оцтом та спеціями, які призначені для маринування. Додайте кавунові кірки, горошини перцю, корицю та скибочки лимона.

Доведіть суміш до кипіння і час від часу помішуючи, варіть на помірному вогні протягом півгодини.

Розкладіть кавунові кірки по стерилізованих банках і залийте маринадом. Закатайте кришками, переверніть банки, укутайте та остудіть. Зберігайте приготовлені кавунові кірки у прохолодному місці.

Читайте також:

Смакування для всієї родини: рецепт кабачкового рулету з ніжним сиром і часником

Від них неможливо відірватися: рецепт закусочних тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сирку

Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати