Щоб приготувати кабачково-сирний кекс закусочний, спочатку потрібно приготувати тісто.
Так, у глибоку посудину потрібно просіяти борошно і додати до неї розпушувач, сіль, цукор, мелений чорний перець. Перемішайте.
У центр сухої маси викладаємо м'яке вершкове масло і розтираємо його ложкою із сухими інгредієнтами до утворення крихти.
важливо!
- Вершкове масло потрібно дістати з холодильника за 2-3 години до приготування.
У центрі масляно-борошної крихти робимо поглиблення і додаємо яйця та кефір. Перемішайте ложкою, щоб усі інгредієнти стали вологими.
- Кефір підійде будь-якої жирності.
Кабачок вимийте, краї з обох боків обріжте. Очищений кабачок натріть на середній тертці. Додайте|добавляйте| кабачок в тісто і перемішайте.
Гороскоп на завтра, 18 квітня: суворий Марс вступає в гру - переломний момент неминучий
Апельсинові оладки з маком: рецепт сніданку, який пахне щастям
Гороскоп на сьогодні для всіх знаків Зодіаку: танець Нептун-Меркурій одурманить та заведе у пастку
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Твердий сир натріть на великій тертці. Сир із пліснявою наріжте маленькими кубиками.
Додайте два види сиру до тіста. Перемішайте.
Тісто має вийти густим.
Форму для випікання (приблизний розмір 28х12 см) змастіть вершковим маслом та посипте борошном. Зайве борошно струсіть, перевернувши форму.
Тісто викладіть у форму та розрівняйте лопаткою.
Відправте в розігріту духовку і випікайте кекс при 180 градусах 40-60 хвилин (час випікання залежить від особливостей вашої техніки, розміру та матеріалу форми, що використовується). Готовність перевіряйте шляхом проколу дерев'яною шпажкою (якщо тісто пропеклося, шпажка має вийти сухою).