Куряче філе - 300 г (1 шт.) Баклажани – 300 г (3 шт.) Перець болгарський – 120 г (1 шт.) Морква – 120 г (1 шт.) Соль - 1 ч. ложка Олія соняшникова - 50 мл * Для заправки: Олія соняшникова - 2 ст. ложки Соєвий соус – 2 ст. ложки Петрушка свіжа – 10 г Чеснок - 1 зубчик (10 г) Сік лимонний – 1 ст. ложка Цукор - 0,5 ч. ложки Кунжут - 1 ч. ложка Сіль - 2 щіпки


Баклажани вимийте, витріть насухо за допомогою паперового рушника. Обріжте краї, наріжте баклажани спочатку кружальцями, потім брусочками.

Перекласти баклажани в миску, посипте сіллю (1 ч. ложка), перемішайте і залиште на 10 хвилин.

Тим часом куряче філе наріжте тонкими скибочками.

У сковороді розігрійте олію і обсмажте шматочки курячого філе до легкої золотистості, близько 7-8 хвилин.

Злийте сік, що виділився з баклажанів. У сковороду до обсмаженого курячого м'яса перекладіть баклажани.

Продовжуйте обсмажувати куряче філе тепер із баклажанами протягом 5 хвилин на сильному вогні.

Популярні новини зараз

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

Моркву очистіть і натріть на терці для моркви корейською.

Солодкий перець вимийте, розріжте навпіл, видаліть внутрішні перегородки з насінням. М'якуш перцю наріжте соломкою.

Викладіть моркву та перець у сковороду.

Продовжуйте обсмажувати куряче м'ясо з овочами ще 5 хвилин, часто помішуючи.

Обсмажену курку з овочами перекладіть у миску.

Тепер приготуйте заправку салату. Петрушку промийте, обсушіть і подрібніть.

Часник очистіть та пропустіть через прес. Перекладіть петрушку в миску, влийте олію, соєвий соус, лимонний сік, додайте сіль, цукор, кунжут і часник.

Заправку перемішайте.

Готову заправку відправте в миску з обсмаженими інгредієнтами.

Салат перемішайте.

Салат з куркою, баклажанами, болгарським перцем та морквою готовий. У сезон баклажанів дуже актуальний рецепт.

Читайте також:

Чоловіки від нього захоплені: рецепт любовного салату "Нічна коханка". Ніч буде божевільною

Такого ви не куштували: рецепт ситного салату "Спокуса для чоловіка"

Круче магазинних консервів: рецепт рибного салату зі скумбрії та овочів на зиму

Рецепт салату з червоною квасолею та крабовими паличками: його називають "Дамський угодник"