Болгарські перці миємо, надрізаємо зверху – відрізаємо верхівку, але не до кінця. Вичищаємо насіння.
Готуємо начинку.
Бринзу ламаємо на шматочки у глибоку миску. Додаємо яйце, паприку та червоний перець. Петрушка і кріп промиваємо, обсушуємо, дрібно рубаємо ножем і відправляємо в миску. Перемішуємо, ретельно розминаючи вилкою або перебиваємо занурювальним блендером.
Якщо бринза недостатньо солона, то трохи підсоліть начинку.
Наповнюємо перці начинкою.
Перекладаємо обсмажені фаршировані перці у форму для запікання і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів приблизно на 25 хвилин.
Запечені фаршировані перці з бринзою та яйцем готові.
Злегка остудити їх і подаємо до столу.
Читайте також:
Болгарський перець буде сухим і гірким: що в жодному разі не повинно рости біля нього
І томатний сік, і закуска: рецепт маринованого болгарського перцю по-одеськи
Допоможе звичайна кропива: як виростити болгарський перець великим та солодким
Не повторюйте цієї помилки: ось чому перець виростає гірким і не соковитим