Болгарські перці миємо, надрізаємо зверху – відрізаємо верхівку, але не до кінця. Вичищаємо насіння.
Готуємо начинку.
Бринзу ламаємо на шматочки у глибоку миску. Додаємо яйце, паприку та червоний перець. Петрушка і кріп промиваємо, обсушуємо, дрібно рубаємо ножем і відправляємо в миску. Перемішуємо, ретельно розминаючи вилкою або перебиваємо занурювальним блендером.
Якщо бринза недостатньо солона, то трохи підсоліть начинку.
Наповнюємо перці начинкою.
Перекладаємо обсмажені фаршировані перці у форму для запікання і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів приблизно на 25 хвилин.
Запечені фаршировані перці з бринзою та яйцем готові.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Злегка остудити їх і подаємо до столу.
Читайте також:
Болгарський перець буде сухим і гірким: що в жодному разі не повинно рости біля нього
І томатний сік, і закуска: рецепт маринованого болгарського перцю по-одеськи
Допоможе звичайна кропива: як виростити болгарський перець великим та солодким
Не повторюйте цієї помилки: ось чому перець виростає гірким і не соковитим