Продукти Перець солодкий – 3 шт. Бринза - 150 г Яйце - 1 шт. Петрушка свіжа - 3-4 гілочки Кріп свіжий - 3-4 гілочки Перець червоний гострий мелений - щіпка Паприка мелена - 1/3 ч. ложки Сіль за смаком Олія вершкове - 30 г

Болгарські перці миємо, надрізаємо зверху – відрізаємо верхівку, але не до кінця. Вичищаємо насіння.

Готуємо начинку.
Бринзу ламаємо на шматочки у глибоку миску. Додаємо яйце, паприку та червоний перець. Петрушка і кріп промиваємо, обсушуємо, дрібно рубаємо ножем і відправляємо в миску. Перемішуємо, ретельно розминаючи вилкою або перебиваємо занурювальним блендером.

Якщо бринза недостатньо солона, то трохи підсоліть начинку.

Наповнюємо перці начинкою.

У сковороді на середньому вогні розтоплюємо вершкове масло. Викладаємо фаршировані перці в сковороду та обсмажуємо приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку.

Перекладаємо обсмажені фаршировані перці у форму для запікання і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів приблизно на 25 хвилин.

Запечені фаршировані перці з бринзою та яйцем готові.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Показати ще

Злегка остудити їх і подаємо до столу.

Читайте також:

Болгарський перець буде сухим і гірким: що в жодному разі не повинно рости біля нього

І томатний сік, і закуска: рецепт маринованого болгарського перцю по-одеськи

Допоможе звичайна кропива: як виростити болгарський перець великим та солодким

Не повторюйте цієї помилки: ось чому перець виростає гірким і не соковитим