Для приготування скумбрії в чайному розсолі потрібні такі інгредієнти:
1 велика напівпотрошена скумбрія
1 літр води
3 пакетики чорного чаю
4 столові ложки солі
3 столові ложки цукру
Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
0,5 чайної ложки куркуми
5 перців горошком
1-2 лаврові листи
Ось як продовжити процес приготування:
Розморозьте скумбрію, переконавшись, що вона залишається твердою. Видаліть голову, плавці та хвіст і очистіть нутрощі. Наріжте рибу зручними шматочками.
Приготувати розсіл, скип'ятивши 1 л води. Додайте сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист та куркуму. Помістіть пакетики чорного чаю у суміш. Ви також можете використати розсипний чорний чай, якщо хочете. Перемішайте суміш, щоб сіль та цукор розчинилися.
Дайте розсолу охолонути до кімнатної температури.
Помістіть шматочки скумбрії в ємність, що підходить для маринування. Залийте рибу охолодженим розсолом так, щоб всі шматочки були занурені у воду. Накрийте кришкою ємність.
Місткість з маринованою рибою поставити в холодильник і залишити маринуватися на 4 дні. Риба вбере аромати розсолу, що призведе до чудового результату.
Після закінчення періоду маринування дістаньте скумбрію з розсолу. Тепер у вас є красива золотиста та ароматна риба, готова до вживання.
Цей рецепт скумбрії в розсолі з чаю пропонує унікальний та смачний спосіб приготування та насолоди рибою.
Читайте також:
Такий салат із баклажанів із "секретом" ви готуватимете щороку: рецепт на зиму
Тримайте це подалі від своїх дітей: названо продукт, що підвищує ризик онкології
Він ідеальний для українського села та бездоріжжя: на продаж виставили раритетний пікап Toyota