Баклажани 2,5 кг морква 1 шт (велика) перець червоний пекучий 2 шт кріп (подрібнений) 100 років часник (дрібно порізаний) 3 головки сухої гірчиці у зернах 1 ч. л. (З гіркою) чорного меленого перцю 1 ч.л. червоного меленого перцю 0,5 ч.л. маринад води 500 років олія соняшникова 300 років оцет 9% 100 років сіль 2 ст.л. цукор 100 років лаврові листи, перець горошком чорний та запашний
Баклажани нарізати кубиками, не шкодуючи посолити, добре перемішати і залишити на 1 годину.
Маринад закип'ятити і опустити в нього віджаті баклажани і терту на корейській тертці моркву.
Готувати, помішуючи 20 хвилин.
В кінці додати приправи, подрібнений часник, зелень, гіркий червоний перець подрібнений. Все ретельно перемішати.
Банки стерилізовані.
Закатати та укутати під ковдру.
Читайте також:
Такий салат із баклажанів із "секретом" ви готуватимете щороку: рецепт на зиму
Неземна насолода: рецепт запечених баклажанів з грибами, шинкою та сиром