складові
- баклажан - 2 шт.
- квасоля біла консервована - 200 г
- сухарі панірувальні - 2 ст. л.
- яйце - 1 шт.
- сіль
- часник - 2 зубчики
- сир тертий - 70 г
- олія рослинна - 200 мл
- цибуля ріпчаста - 0.25 шт.
- стебло селери - 0.33 шт.
- перець болгарський - 0.25 шт.
- томати у власному соку - 200 г
- цукор
- води
- кінза
Баклажани розколюємо, підпікаємо у духовці під грилем на 220 градусах.
З'єднуємо з квасолевою базою.
Подаємо кульки із соусом, прикрашаємо кінзою.
Читайте також:
Від цієї закуски всі будуть у захваті: рецепт салату з помідорами, цибулею та оселедцем на зиму
Захочеться накладати ложками: рецепт єврейського салату з кабачків та баклажанів на зиму
Така закуска шикарно піде під картоплю: рецепт салату з капусти з яблуками на зиму
Захочеться облизати тарілку: рецепт салату з баклажанами, куркою та болгарським перцем