Молоді кабачки з сиром та сметаною – це не просто смачно, а дуже смачно. Приготування цієї закуски не займе багато часу, а оригінальний смак надасть можливість поставити таку страву навіть на святковий стіл!

Для приготування смажених кабачків з сиром та сметаною потрібно:

  • 2 средних кабачка;
  • 2 яйця;
  • 4 ст. ложки муки;
  • сіль за смаком;
  • рослинна олія;
  • 250-300 г сиру;
  • 2-3 ст. ложки сметани;
  • 3-4 зубки часнику;
  • 1 буряк;
  • 1 морква.

Кабачки ріжемо кружальцями, пануємо в борошні і обмочуємо у збитих яйцях. Смажимо на розігрітій олії з двох сторін. У процесі смаження кабачки можна трохи посолити.

З буряка та моркви на соковижималці давимо сік (окремо).

Сир протираємо через металеве сито, солимо, додаємо трохи сметани, тиск часник і добре все вимішуємо.

Розділимо масу навпіл і в одну частину додамо 2 ст. ложки соку буряків, а в іншу – моркви.

Охолоджені смажені кабачки намазуємо зверху сирною масою, частина кабачків - однією, частина - іншою. Краї можна прикрасити за допомогою шприца, а можна використовувати вилку. На край зубчиків вилки набираємо потрібну масу і, як би витираємо зубчики об край кабачка.

Популярні новини зараз

Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"

Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям

Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Показати ще

Викладаємо смажені кабачки з сиром на листя салату.

Читайте також: