Молоді кабачки з сиром та сметаною – це не просто смачно, а дуже смачно. Приготування цієї закуски не займе багато часу, а оригінальний смак надасть можливість поставити таку страву навіть на святковий стіл!
Для приготування смажених кабачків з сиром та сметаною потрібно:
- 2 средних кабачка;
- 2 яйця;
- 4 ст. ложки муки;
- сіль за смаком;
- рослинна олія;
- 250-300 г сиру;
- 2-3 ст. ложки сметани;
- 3-4 зубки часнику;
- 1 буряк;
- 1 морква.
Кабачки ріжемо кружальцями, пануємо в борошні і обмочуємо у збитих яйцях. Смажимо на розігрітій олії з двох сторін. У процесі смаження кабачки можна трохи посолити.
З буряка та моркви на соковижималці давимо сік (окремо).
Розділимо масу навпіл і в одну частину додамо 2 ст. ложки соку буряків, а в іншу – моркви.
Охолоджені смажені кабачки намазуємо зверху сирною масою, частина кабачків - однією, частина - іншою. Краї можна прикрасити за допомогою шприца, а можна використовувати вилку. На край зубчиків вилки набираємо потрібну масу і, як би витираємо зубчики об край кабачка.
Доплата до пенсії "на каву": хто з українців може розраховувати у 2025 році на 150 гривень
Петрушка, як таємний союзник городника: з якими овочами вона "дружить" найкраще
Як правильно битися яйцями на Великдень, щоб завжди був успіх і щоб усіх перемагати
Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити
Викладаємо смажені кабачки з сиром на листя салату.