Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Розігрійте сковороду з 15 мл олії і викладіть туди цибулю. Обсмажте 6-8 хвилин|мінути| на невеликому вогні, помішуючи, до рум'яності. Обсмажену цибулю трохи остудіть.
Тим часом консервовану квасолю відкиньте на друшляк і промийте. Струсіть, щоб стекла вся рідина. Пропустіть квасолю через м'ясорубку.
До подрібненої квасолі додайте м'ясний фарш, перемішайте.
Туди ж викладіть цибулю, перемішайте.
Візьміть 1 ст. ложку фаршу з гіркою, вологими руками сформуйте овальну заготовку і запанируйте в сухарях.
Так зробите з усім фаршем.
Розігрійте сковорідку з олією (30 мл) і викладіть туди котлети. Обсмажте на помірному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Аналогічно обсмажте наступну партію.
Петрушка, як таємний союзник городника: з якими овочами вона "дружить" найкраще
Яйця історично подешевшали із зими: скільки вони коштують зараз і чи буде новий дефіцит влітку
Ніколи не стрижіть нігті у ці дні: на що вказують прикмети
Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити
Готові котлети помістіть на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію. З цієї кількості продуктів виходить 11-12 котлет.
Котлети з фаршу з консервованою квасолею добре гармонують зі свіжими овочами, ароматною зеленню та соусами.
Читайте також:
Їх можна з'їсти 5 штук поспіль: рецепт котлет з гречки та баклажанів
Ідеально під курку, котлети чи свинину: рецепт зеленої аджики по-кавказьки на зиму
Рум'яні та соковиті: рецепт незвичайних котлет із гречки та молодих кабачків
Вони самі залітатимуть у рот: рецепт рубаних кабачкових котлет із курячим філе