Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками.
Розігрійте сковороду з 15 мл олії і викладіть туди цибулю. Обсмажте 6-8 хвилин|мінути| на невеликому вогні, помішуючи, до рум'яності. Обсмажену цибулю трохи остудіть.
Тим часом консервовану квасолю відкиньте на друшляк і промийте. Струсіть, щоб стекла вся рідина. Пропустіть квасолю через м'ясорубку.
До подрібненої квасолі додайте м'ясний фарш, перемішайте.
Туди ж викладіть цибулю, перемішайте.
Візьміть 1 ст. ложку фаршу з гіркою, вологими руками сформуйте овальну заготовку і запанируйте в сухарях.
Так зробите з усім фаршем.
Розігрійте сковорідку з олією (30 мл) і викладіть туди котлети. Обсмажте на помірному вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Аналогічно обсмажте наступну партію.
Потягом просто так не виїхати: Укрзалізниця посилила запобіжні заходи
Яке церковне свято 7 червня: що не можна робити і чим небезпечна вода сьогодні
Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя
Як українці платять зайве за світло і як це змінити: економія до 50% можлива
Готові котлети помістіть на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію. З цієї кількості продуктів виходить 11-12 котлет.
Котлети з фаршу з консервованою квасолею добре гармонують зі свіжими овочами, ароматною зеленню та соусами.
Читайте також:
Їх можна з'їсти 5 штук поспіль: рецепт котлет з гречки та баклажанів
Ідеально під курку, котлети чи свинину: рецепт зеленої аджики по-кавказьки на зиму
Рум'яні та соковиті: рецепт незвичайних котлет із гречки та молодих кабачків
Вони самі залітатимуть у рот: рецепт рубаних кабачкових котлет із курячим філе