• Батон12 ломт.
  • Сир твердий 200 г
  • Картопля 1 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Майонез2 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний
  • Масло рослинне

Цибулю дрібно наріжте. Сир та картопля натріть на великій тертці. Усі інгредієнти змішайте.

Туди ж вбийте яйце, додайте сметану, поперчіть і посоліть. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

Наріжте батон тонкими скибочками. На кожен шматочок кладіть начинку.

Розігрійте сковороду, влийте туди олію. Викладайте бутерброди начинкою донизу, обсмажуйте до рум'яного кольору.

Переверніть кожен бутерброд, обсмажте ще 1 хвилину.

Гарячі бутерброди з сиром та картоплею можна подавати до столу. Смачного!

Популярні новини зараз

Порятунок від мобілізації? Що приховує бронювання для чоловіків в Україні

Зеленський вперше розкрив деталі операції "Павутина": яку роль у ній відігравали російські водії

Тирса в компості: 3 головні помилки городників і як перетворити їх на садове золото

"Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім

Показати ще

Читайте також:

І для бутербродів, і під картоплю: рецепт смачної грибної ікри з печериць

Від них важко відмовитися: рецепт гарячих бутербродів із сиром, баклажаном та помідором

Ви закохаєтеся в цей сніданок: рецепт кабачково-морквяних бутербродів із сиром, запечених у мікрохвильовій печі

Розлітаються за хвилини: рецепт закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником