- Батон12 ломт.
- Сир твердий 200 г
- Картопля 1 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Майонез2 ст. л.
- Яйце куряче 1 шт
- Сіль за смаком
- Перець чорний
- Масло рослинне
Цибулю дрібно наріжте. Сир та картопля натріть на великій тертці. Усі інгредієнти змішайте.
Туди ж вбийте яйце, додайте сметану, поперчіть і посоліть. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.
Наріжте батон тонкими скибочками. На кожен шматочок кладіть начинку.
Розігрійте сковороду, влийте туди олію. Викладайте бутерброди начинкою донизу, обсмажуйте до рум'яного кольору.
Переверніть кожен бутерброд, обсмажте ще 1 хвилину.
Гарячі бутерброди з сиром та картоплею можна подавати до столу. Смачного!
Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію
Секретна зброя городника: як виростити кабачки, що дають врожай до осені
Оззі Осборн похований у власному саду: як відбулось прощання з легендою в стилі рок-н-ролу
Секрет багатого врожаю: яке добриво потрібно внести, щоб плодові дерева та кущі ломилися від плодів
Читайте також:
І для бутербродів, і під картоплю: рецепт смачної грибної ікри з печериць
Від них важко відмовитися: рецепт гарячих бутербродів із сиром, баклажаном та помідором
Розлітаються за хвилини: рецепт закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником