Картопля середня - 6 шт. сіль Суміш 4-х перців Приправа: каррі, хмелі-сунелі та базилік Майонез - 3 ст.л Кетчуп - 1 ст. л. Часник - 3 зубчики

Для приготування пряної картоплі до пива, беремо великі бульби, миємо та чистимо. Кожен розрізати вздовж на 8 часточок.

Посипаємо сіллю, спеціями, добре все перемішати, щоб кожна картоплина рівномірно покрилася спеціями.

Розігріваємо фритюрницю, опускаємо в сітці картоплю та готуємо приблизно 14 хвилин.

Тим часом готуємо соус: майонез, часник, кетчуп та спеції будь-які за смаком.

Картопля посмажилася, туди відправила і сосиски на 4 хвилини.

Ну ось смачна картопля до пива і готова! Посипала зеленню!

Популярні новини зараз

Масло дорожче, ніж у Польщі: чому українці платять за їжу більше, ніж європейці

Шпигунка в білому халаті: українську медсестру засудили на довічне за злив даних путінським посіпакам

Секрет багатого врожаю: яке добриво потрібно внести, щоб плодові дерева та кущі ломилися від плодів

Кава - новий інсулін? Як ароматний напій впливає на ризик діабету, і чому не варто додавати цукор

Показати ще

Читайте також:

Чоловіки розмітають під пиво за 5 хвилин: рецепт гостреньких сирних паличок із листкового тіста

Ніжніше ви не куштували: рецепт свинини, тушкованої у пиві під хлібом

Ідеально до келиха пива: рецепт швидких картопляних паличок із сиром

Чоловіки самі наливатимуть вам келих: як приготує смачні млинці на пиві. Рецепт