Для приготування пряної картоплі до пива, беремо великі бульби, миємо та чистимо. Кожен розрізати вздовж на 8 часточок.
Посипаємо сіллю, спеціями, добре все перемішати, щоб кожна картоплина рівномірно покрилася спеціями.
Розігріваємо фритюрницю, опускаємо в сітці картоплю та готуємо приблизно 14 хвилин.
Тим часом готуємо соус: майонез, часник, кетчуп та спеції будь-які за смаком.
Картопля посмажилася, туди відправила і сосиски на 4 хвилини.
Ну ось смачна картопля до пива і готова! Посипала зеленню!
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Читайте також:
Чоловіки розмітають під пиво за 5 хвилин: рецепт гостреньких сирних паличок із листкового тіста
Ніжніше ви не куштували: рецепт свинини, тушкованої у пиві під хлібом
Ідеально до келиха пива: рецепт швидких картопляних паличок із сиром
Чоловіки самі наливатимуть вам келих: як приготує смачні млинці на пиві. Рецепт