Картопля середня - 6 шт. сіль Суміш 4-х перців Приправа: каррі, хмелі-сунелі та базилік Майонез - 3 ст.л Кетчуп - 1 ст. л. Часник - 3 зубчики

Для приготування пряної картоплі до пива, беремо великі бульби, миємо та чистимо. Кожен розрізати вздовж на 8 часточок.

Посипаємо сіллю, спеціями, добре все перемішати, щоб кожна картоплина рівномірно покрилася спеціями.

Розігріваємо фритюрницю, опускаємо в сітці картоплю та готуємо приблизно 14 хвилин.

Тим часом готуємо соус: майонез, часник, кетчуп та спеції будь-які за смаком.

Картопля посмажилася, туди відправила і сосиски на 4 хвилини.

Ну ось смачна картопля до пива і готова! Посипала зеленню!

Популярні новини зараз

"Мене реально теліпало": військовий розповів, через що розлютився на Тараса Цимбалюка з шоу "Холостяк"

Тефтельки, як з дитинства: рецепт у ніжному вершково-томатному соусі до пюрешки та тепла

45 хвилин після 19 років тиші: Ірина Білик згадала стосунки з Коляденком, який довго не мав сексу

Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"

Показати ще

Читайте також:

Чоловіки розмітають під пиво за 5 хвилин: рецепт гостреньких сирних паличок із листкового тіста

Ніжніше ви не куштували: рецепт свинини, тушкованої у пиві під хлібом

Ідеально до келиха пива: рецепт швидких картопляних паличок із сиром

Чоловіки самі наливатимуть вам келих: як приготує смачні млинці на пиві. Рецепт