Апетитні, золотаві та смачні трикутники з лавашу з соковитою начинкою з капусти та яєць – дуже вдала страва, яку можна робити як удома, так і на природі, розігріваючи на мангалі чи багатті.

Отже, щоб приготувати пиріжки з лаваша з капустою та яйцями, буде потрібно такий набір продуктів:

  • лаваш тонкий – 3 шт. (200 г);
  • капуста молода – 200 г;
  • яйця – 5 штук;
  • сіль за смаком;
  • олія рослинна (для смаження) - 2-3 ст. ложки (30-50 мл).

З вказаної кількості продуктів виходить приблизно 9 пиріжків.

Підготовчий етап приготування пиріжків з лавашу з капустою та яйцями включає такі маніпуляції:

  • капусту потрібно максимально дрібно нашаткувати, посолити і дуже ретельно пом'яти руками.
  • частину яєць (3 шт.) відварюємо круто (приблизно 8 хвилин у киплячій воді). Потім остудити відварені яйця, заливши їх холодною водою;
  • Лаваш розрізаємо на широкі смуги розміром 10х25 см.
Начинка для пиріжків із лаваша готується максимально просто. Потрібно очистити зварені яйця, нарізати кубиками, додати до капусти і перемішати.

Далі на край кожної смужки лаваша викладаємо приблизно по 1 ст. ложці капустяної начинки. Загортаємо край лаваша у вигляді трикутника, щоб начинка виявилася всередині.

Загортаємо ще раз і втретє, а край, що залишився, підвертаємо всередину, щоб начинка не випадала.

Так формуємо усі пиріжки.

Популярні новини зараз

Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Показати ще

Сирі яйця (2 шт.), що залишилися, розбиваємо в миску і збовтуємо яйця вилкою або віночком.

Кожен пиріжок занурюємо в яєчну суміш із двох сторін.

Розігріваємо сковороду з олією (воно має покривати дно сковороди). Обсмажуємо пиріжки на вогні трохи менше від середнього (щоб капуста встигла приготуватися) приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку, до рум'яності.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем