- Куряча грудка без кістки – 1 шт. (або 2 курячих філе)
- Помідор свіжий – 2 шт.
- Сметана - 2 ст.л.
- Чеснок - 1 зубчик
- Приправа для курки – 0,5 ч.л.
- Сіль та перець - за смаком
З курячої грудки потрібно зняти шкіру та зрізати куряче філе з кістки. На одну порцію знадобиться 1 куряче філе.
У піалці змішаємо сметану, приправу для курки, сіль, перець та пропустимо зубчик часнику через прес.
По поверхні курячого філе зробимо поперечні розрізи та щедро посиплемо філе приправою для курки.
Посолити і поперчити куряче філе з обох боків.
Обмазуємо курячі філе отриманим сметанним маринадом і залишимо маринуватися на 10-15 хвилин. Намагайтеся розподілити трохи маринаду в прорізі, так м'ясо швидше промаринується і вийде ароматнішим.
Помідори миємо, нарізаємо півколами.
Автомобілістів попередили: тепер хочуть позбавляти прав
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
У куряче філе, що промаринувалося, в прорізі, вкладаємо шматочки помідора.
Відриваємо харчову фольгу, 60 см, згортаємо її навпіл і на одну половинку фольги викладаємо курячу м'якоть.
Загортаємо щільно курячі грудки з помідором у фольгу конвертом. Викладаємо у форму для запікання. Відправляємо форму в розігріту до 170 градусів З духовку на 15 хвилин.
Готову курячу грудку дістаємо з фольги і перекладаємо на блюдо.
Читайте також:
"Ніжні половинки": рецепт кабачків з куркою, грибами та сиром. Це просто дивовижно
Такі ласощі ви робитимете кожні вихідні: рецепт соковитої курки японською