складові
- Гарбуз 250 г
- Цибуля 1 штука
- Часник 2 зубчики
- Курячий фарш 800–900 г
- Яйце 1 штука
- Сіль 1 ч. ложка
- Перець чорний мелений за смаком
- Борошно 1–2 ст. ложки
- Рослинна олія 2 ст. ложки
- Вода 50–70 мл
Можна додати Манна крупа 2-3 ст. ложки
Гарбуз натріть на великій тертці або подрібніть у блендері разом з цибулею і злегка відіжміть. Часник пропустіть через прес.
Змішайте фарш з гарбузом, яйцем, цибулею, часником, сіллю та перцем.
Якщо фарш виходить занадто рідким, додайте трохи манної крупи.
Сформуйте невеликі котлети і злегка обваляйте у борошні. Злегка змочуйте руки водою, щоб не лип фарш.
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні.
Обсмажуйте котлети по 5-6 хвилин із кожного боку. Додати трохи води, накрити кришкою і залишити на невеликому вогні ще на 7-10 хвилин.
Читайте також:
Ой, не хвилюйте мій апетит: рецепт пишних курячих котлет по-єврейськи
Ох, ця тітка Циля: рецепт ситних єврейських котлет з моркви з панірувальними сухарями
І навіть цілої миски вам буде мало: рецепт рубаних курячих котлет із молодими помідорами