Такі баклажани з майонезом за єврейським рецептом холодної закуски сподобаються всім гурманам єврейської кухні.

Докладніше про те, як приготувати страву за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за єврейським рецептом холодної закуски з баклажан з майонезом нам знадобиться:

  • баклажани - 2 шт.
  • тхина (паста кунжутна) - 4-5 ст. л.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 2-3 зуб.
  • олія оливкова- 2 ст. л.
  • майонез (пістний) - 2 ст. л.
  • сіль - 1/2 ч. л.
  • перець чорний - за смаком

Спосіб приготування страви за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом:

Баклажани за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом розрізати вздовж на чотири частини, загорнути в алюмінієву фольгу і запікати в духовці за температури 200 градусів протягом 15-20 хвилин. Покласти на 5 хвилин у пакет, потім очистити від шкірки за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом.

Популярні новини зараз

Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Показати ще

Цибулю за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом нарізати якомога дрібніше і трохи обсмажити на оливковій олії, так само дрібно порізаний часник.

Якщо ви хочете, щоб закуска за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом була грубішою (зі шматочками овочів), ви можете все розрубати ножем. Мені більше подобається блендер, я розмелюю всі буквально 3-4 хвилини.

Закуску за єврейським рецептом холодної закуски з баклажанів з майонезом викинути в герметичний посуд і можна зберігати в холодильнику до 5 днів. При подачі хацилім можна трохи полити ароматною оливковою або кунжутною олією. Добре подавати зі свіжими теплими коржами та свіжими овочами. Смачного!

Читайте також:

Вам захочеться пити його чашками: рецепт розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею

Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі

Спокуса від тітки Сари: рецепт незвичайної аджики по-єврейськи