Щоб приготувати цвітну капусту в сухарях по-польськи, потрібно підготувати такий набір продуктів:
- цвітна капуста - 5 суцвіть (великих);
- масло вершкове - 50 г;
- жовток звареного круто яйця - 1-2 шт.;
- зелень петрушки - 1 пучок;
- сухарі панірувальні - за смаком.
Насамперед цвітну капусту необхідно вимити і розібрати на суцвіття. Далі цвітну капусту потрібно відварити. Для цього кидаємо великі суцвіття в киплячу підсолену воду, а через 5 хвилин виймаємо шумівкою.
На сковороді розтопити половину масла.
Відварені суцвіття капусти розрізати на декілька частин. Викласти в масло і обсмажити на середньому вогні, перевертаючи час від часу. Посолити і поперчити. Акуратно перекласти на тарілку.
Варений жовток подрібнити.
Дрібно нарізувати петрушку.
Ваша відстрочка під загрозою: що треба встигнути зробити до 7 серпня, аби не потрапити під мобілізацію
ТОП-8 помилок водіїв, через які "злітають" гроші: як не платити штрафи, коли цього можна уникнути
Астрологи в шоці: 43% українців вірять у гороскопи - і це змінює країну
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Капусту на тарілці посипати ізмелченним жовтком і петрушкою.
На сковороді розтопити масло, що залишилося. Висипати в сковороду сухарі і обсмажити їх, помішуючи.
Маслом з обсмаженими сухарями полити цвітну капусту.
Цвітна капуста в панірувальних сухарях по-польськи готова.
Подавати капусту кольорову в сухарях відразу ж.
Читайте також:
Дачник розкрив свій секрет: що потрібно додати в ящики, щоб яблука довго зберігали свіжість
Взимку ви будете в захваті від своїх страв: рецепт приправи із сушених баклажанів та солодкого перцю