Макарони зі вершковою куркою та печерицями стануть несподіваним приємним сюрпризом для сімейного застілля.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом макаронів з вершковою куркою та печерицями, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом макаронів з вершковою куркою та печерицями нам знадобиться:
- макарони - 100 г
- грудка куряча - 1 шт.
- печериці - 50 г
- борошно пшеничне - 1 ст. л.
- часник - 3 зубчики
- лавровий лист - 1 шт.
- олія оливкова - 50 мл
- бекон копчений - 40 г
- кунжут - 10 г
- цукор
- сіль
Спосіб приготування страви за рецептом макаронів з вершковою куркою та печерицями:
На початку, відваріть макарони в киплячій солоній воді з додаванням ароматного лаврового листа для макаронів з вершковою куркою та печерицями.
Наступним кроком у приготуванні макаронів з вершковою куркою та печерицями наріжте курку на невеликі шматочки і приправте їх сіллю, цукром та перцем. Потім обваляйте шматочки курки в борошні, щоб надати їм хрустку скоринку.
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Далі додайте до приготованої курки дрібно нарізаний часник і лавровий лист, і залиште м'ясо в маринаді, щоб аромат і смак проникли в кожен шматочок.
Відкиньте відварені макарони на сито, щоб видалити зайву воду для макаронів з вершковою куркою та печерицями.
На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажте курку та гриби до золотистої скоринки. Після цього додайте вершки і трохи солі. Як тільки вершки закиплять, вимкніть плиту та перемішайте всі інгредієнти, щоб отримати соковитий та ніжний соус.
На сухій сковороді обсмажте кунжут до появи вишуканого аромату та золотистого відтінку.
В іншій каструлі обсмажте смужки бекону разом із зубчиком часнику, щоб додати страві нотку глибокого смаку та аромату.
Потім з'єднайте обсмажений бекон з відвареними макаронами, додайте оливкову олію і прогрійте всі інгредієнти разом, щоб вони добре змішалися та перейняли аромат та смак один одного.
У результаті, подайте макарони з вершковою куркою та печерицями, посипавши його смаженим кунжутом, щоб додати тонкий і хрумкий штрих до вашого унікального творіння. Ця страва точно порадує гурманів та залишить неповторні враження.
Читайте також:
Один з'їв – два на добавку: рецепт ніжних млинців з баклажанів з картоплею
Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"
Прицмокування вам гарантовано: рецепт курки, запеченої з баклажанами та грибами в томатному соусі