Пиріжки - це блюдо, улюблене всіма - від малого до великого. Різні варіанти начинок дають можливість знайти "свої пиріжки" навіть любителям незвичайних смакових поєднань. Наприклад, можна спекти пиріжки з картоплі, квасолі та кешью.
Отже, щоб приготувати пиріжки з картоплі та квасолі з одним секретом, знадобиться такий набір продуктів:
- листкове дріжджове тісто – 500 г;
- картопля – 1 штука;
- стручкова квасоля – 100 г;
- кеш'ю - 50 г;
- морква – 1 штука;
- топлёное масло - 1 ст. л.;
- каррі – 1 ст. л.;
- кмин (зіра) - 1/4 ч. л. л.;
- курячі яйця – 1 штука;
- соль - 1/5 ч. л
Дрібно наріжте цибулю, моркву та картопля.
У сковороді розігрійте топлену олію. Викладіть нарізані овочі та обсмажуйте 3-4 хвилини. Додайте кумін, каррі, сіль і ретельно перемішайте.
Стручкову квасолю наріжте невеликими шматочками.
Дрібно порубайте горіхи.
Викладіть квасолю та кешью у сковороду. Обсмажуйте, помішуючи ще 5 хвилин.
Робочу поверхню присипте невеликою кількістю борошна. Розкотіть тісто в пласт і, користуючись тарілкою, виріжте круги діаметром 20 див.
У центр кожного кола викладіть начинку. Защипніть краї і змастіть пиріжки збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 220°С духовці 15-20 хвилин|мінути| до золотистого|
Читайте також:
Закидатимете в рот один за одним: рецепт швидких пиріжків з картоплею з лаваша
Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом
Ви будете їсти відразу по 5 штук поспіль: рецепт пиріжків із картопляного дріжджового тіста. Це щось
Популярні новини зараз
Показати ще